Ključni komadi nakita koji će svaki outfit učiniti savršenim

Pakiranje za odlazak na odmor nikada nije bio baš lagan zadatak. Ne znamo je li nam se to čini, ali kao da je postao još teži od kada su društvene mreže postale naša svakodnevica (jer ne možemo biti dva puta u istom outfitu i to objaviti na Instagramu).

Možda biste trebali pojednostaviti ovaj zadatak i olakšati si. Naime, odjevnu kombinaciju možete oplemeniti jednim detaljem (umjesto majice odjenite košulju) i cijelu kombinaciju promijeniti, dodajući joj drugi nakit. 

Stoga, pakiranje ženskog nakita, prije odlaska na godišnji, ne mora biti sekundarni ili usputni zadatak, jer ćete se tada voditi metodom “zgrabi i idi”, a to nije baš najsretnija strategija. Nasumično bacanje nakita u vrećicu ili kutiju s nakitom samo će vam zakomplicirati život. Prvo, morat ćete sve otpetljavati, a drugo, shvatit ćete da opet nemate što s čim kombinirati.  I da, ako još dosad niste, uložite u putnu kutiju za nakit koja će vam olakšati uređivanje kada konačno stignete na odredište. Tako ćete biti sigurni da nećete ništa izgubiti. 

U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta za strateško planiranje kao i uključivanje nakita na popis potrepština za putovanje. Savršeno svestrani komadi bit će vam biti od koristi pri spremanju za jutarnju kupnju namirnica za doručak, odlazak na plažu ili za večernji izlazak. 

Dakle, dovoljno je imati samo nekoliko ključnih komada koji će vam učiniti modni život ljepšim. I vrlo ćete ih jednostavno kombinirati kako biste dobili različite lookove.

Ono što vam treba jest par jednostavnih  i naravno, jedan par statement naušnica -bezvremenske i zadivljujuće- dostojne zvijezda. Malo sjaja i glamura u toploj ljetnoj noći, dobro će vam doći. 

Kada je pak riječ o ogrlici, sigurni smo da znate da imate mnogo manevarskog prostora. Možete odabrati jednostavan lančić s efektnim privjeskom, odvažan poput biserne ogrlice ili odaberite onu, koju krasi svjetlucavi komad dragog kamenja.  

Odlazak na odmor odlično je vrijeme za eksperimentiranje s novim izgledom.  Imajte na umu ovih 5 savjeta kako biste mogli svoju kolekciju ženskog nakita pripremiti za putovanje. 

Moderni biseri

Biseri nikad ne izlaze iz mode, stoga ih ubaciti u svoj outfit i dajte si malo suvremenog chica. 

Lanci

Lanci su ponovno u trendu. Bilo da je riječ o onima na naušnicama, zapešću ili vratu. Neki nakit čak kombinira više stilova lanaca u jednom komadu. 

Slojevite ogrlice

Proljeće miriši na individualizam kojemu se uvijek od srca veselimo. Trend dugih, slojevitih ogrlica omogućuje pojedincima, koji znaju stvoriti jedinstveni look, da kombiniranjem, usklađivanjem i dodavanjem svojih omiljenih privjesaka i lančića, slože originalnu priču. 

Cvjetni uzorak 

Cvjetajuća romantika i šarm, od naušnica do ženskih narukvica. Procvjetajte! 

Chunky nakit

Uz odvažan dizajn i nevjerojatne ukrase ostavit ćete dojam kamo god idete. Istražite naš izbor nakita i zablistajte. 

Nakit s animal uzorkom

Oslobodite svoju divlju stranu najnovijim trendovima i nadopunite kolekciju nakita, blistavim detaljima koji će govoriti posebnim jezikom. 

Zlatni nakit nije samo savršeni modni dodatak nego se smatra i odličnim financijskim ulogom, jer, ako je visokokvalitetan, njegova se vrijednost svake godine povećava. Najbolje će pristajati damama koje imaju topli ton kože.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari