Koji modni brendovi su trenutno u trendu i gdje pronaći odjeću?

Modni svijet se neprestano mijenja, a nove kolekcije i brendovi stalno dolaze na scenu. Ako ste u potrazi za najnovijim trendovima i želite saznati gdje možete pronaći najtraženije komade – nastavite čitati! Predstavljamo vam neke od najpoznatijih modnih brendova koji su trenutno u trendu i pružamo informacije o najnovijim modnim vijestima, kao i novim mjestima za kupovinu koje će zasigurno privući sve modne entuzijaste.

Jedna od ovih uzbudljivih novih vijesti je i otvaranje nove PRM concept store trgovine u Poljskoj!

PRM concept store trgovina otvara svoja vrata u Varšavi

Jedna od zanimljivih novosti na modnoj sceni je otvaranje prve PRM concept store trgovine u Varšavi, smještene u povijesnoj tvornici Norblin. Radi se o poznatom brendu u svijetu streetwear ali i high-fashion odjeće, a ovaj novi, jedinstveni prodajni prostor obećava biti europsko središte za sve ljubitelje mode, nudeći jedinstveno iskustvo kupovine koje spaja tradicionalnu trgovinu s modernim dizajnom i ekskluzivnim kolekcijama.

Suradnja s poznatim brendovima

Uz otvaranje nove trgovine, PRM je uspostavio suradnju s nekoliko prestižnih brendova iz high-fashion svijeta, što uključuje brendove KenzoFiorucciNeighborhoodSporty&RichCommon Projects i A Bathing Ape. Radi se redom o modnim markama koje su poznate po svojoj inovativnosti i kvaliteti, a od sada će biti dostupne u PRM concept store trgovini.

Prodaja prepoznatljivih streetwear brendova

Uz niz modnih marki iz high-fashion svijeta, PRM concept store trgovina bit će pravo mjesto za vas ako ste ljubitelj streetwear mode. U ponudi će biti top proizvodi od najpoznatijih streetwear brendova, pružajući širok spektar opcija za sve stilove i ukuse. Kupci će moći birati između raznovrsnih komada, od najnovijih trendova do klasičnih favorita. Ovaj prodajni prostor obećava nuditi najveću i najbolju kolekciju high-street i high-fashion brendova na jednom mjestu u Srednjoistočnoj Europi.

Ekskluzivne kolekcije za ključne partnere

Jedan od najvećih aduta PRM concept store trgovine bit će pristup ograničenim kolekcijama koje su posvećene ključnim partnerima. Ove kolekcije uključuju suradnje poput Rick Owens x Dr. Martens MM6 Maison Margiela x Salomon, koje će biti dostupne isključivo u PRM trgovini.

Novi izgled PRM brenda

Krajem ožujka 2024., PRM je također promijenio svoj izgled i način brendiranja, donoseći svježu i modernu priču koja će pratiti aktualne modne trendove. Ovaj rebranding bit će popraćen i novim, osvježenim društvenim mrežama, posebno Instagram profilom, koji će kupcima pružiti inspiraciju i informacije o najnovijim kolekcijama i modnim vijestima.

Uz sve navedeno i uz otvaranje prve  PRM concept store trgovine u Varšavi te suradnju s poznatimmodnim markama, PRM postaje nezaobilazno mjesto za sve modne entuzijaste. Bilo da ste u potrazi za najnovijim streetwear komadima ili želite istražiti ekskluzivne high-fashion kolekcije, PRM concept store trgovina je destinacija koju ne smijete propustiti te je bez razmišljanja dodajte u svoj putnički itinerar ako odlučite posjetiti Varšavu, ili se nađete u blizini.

Više informacija o PRM-u i njihovoj ponudi možete pronaći na službenoj web stranici: https://prm.com.

Sponzorirani članak

Preporučeno