NOVA TRGOVINA U OPATIJI

Galerija | NKD stigao u Opatiju! U TC Slatina ljubitelji mode i dekoracije mogu se veseliti izuzetno povoljnom odnosu cijene i kvalitete

Danas je u TC Slatina, u Ulici maršala Tita 166a, svečano otvorena nova NKD prodavaonica. Pogledajte kako izgleda u fotogaleriji iznad!

Na cca 270m² prodavaonice na 1. katu TC Slatina vas očekuje moderna i funkcionalna odjeća za cijelu obitelj, kao i ukrasi za još ljepši izgled vašeg doma.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

“Vrlo smo zadovoljni odazivom kupaca, Opatijaca i gostiju. Pokazali su veliko zanimanje za naš asortiman, a danas se mogao iskoristiti i popust na svu kupoljenu robu od 20 posto. Osnovna ideja i filozofija naših prodavaonica je takva da se kupci ili samo posjetitelji u prostoru osjećaju ugodno i opušteno, baš kao u svom dnevnom boravku ili kuhinji i da na miru mogu razgledati našu ponudu ali i dobiti ideju za kupnju neke ‘sitnice’ koja bi im baš dobro došla u kućanstvu”, rekla nam je Ana Domijan, regionalna voditeljica NKD lanca trgovina koji se iz Njemačke snažno ‘otisnuo’ i na hrvatsko tržište gdje osvaja sve veći postotak potrošnje u kategoriji trgovina odjeće i opreme za domaćinstvo.

U NKD prodavaonicama ljubitelji mode i dekoracije mogu se veseliti izuzetno povoljnom odnosu cijene i kvalitete.

“U svaku od 45 NKD prodavaonica u Hrvatskoj se zbog velike ponude i ljubaznog osoblja kupci uvijek iznova vraćaju, a dodatan osmijeh često vrijedi više od bilo kojeg popusta. Prijateljska atmosfera, optimalna prezentacija robe i osposobljenost osoblja su karakteristike svih NKD prodavaonica.”, priopćili si iz tog lanca trgovina.

Police i stalci za odjeću su već napunjeni aktualnim ljetnim asortimanom robe: moda za nju i njega, moda koja je usmjerena aktualnim trendovima, odgovarajući modni dodaci za svaku priliku, ‘cool’ odjeća za bebe i djecu te moderna i funkcionalna sportska odjeća.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Najnoviji trendovi po povoljnim cijenama su dostupni i za rublje i kućni tekstil za stol, krevet i kupaonicu. Artikli s područja kućanske opreme, igračaka, pomagala za domaćinstvo, električnih uređaja i proizvoda prikladnih kao poklon nadopunjuju ponudu.

“Pored Crikvenice i Rijeke sada smo otvorili prodavaonicu i u Opatiji, no to nije sve. Na području Kvarnera i Istre namjeravamo još proširiti lanac trgovina. U potrazi smo i za poslovnim prostorima, tako da nam se mogu javiti svi oni koji bi željeli iznajmiti poslovne prostore veličine od otpilike 270 do 350 kvadratnih metara.”, dodaje regionalna voditeljica Ana Domijan.

Pregled cijele ponude NKD trgovina uvijek možete pronaći na internetskoj stranici nkd-moda.hr. (PROMO)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari