BankaZlata.com, vodeći hrvatski trgovac plemenitih metala, otvorila je svoja vrata u samom središtu Rijeke, šireći tako svoju poslovnu mrežu iz Zagreba prema zapadnom dijelu Hrvatske. U novoj poslovnici BankeZlata.com moguće je obaviti uslugu otkupa zlata po najvišim cijenama u Hrvatskoj koje dosežu razine od čak 370 kuna za gram investicijskog zlata!

U novoj riječkoj poslovnici BankeZlata.com moguće je donijeti predmete od zlata kao što su zlatne kovanice, poluge, zlatni nakit, zubno zlato i zlatne limove te ih zamijeniti za kune na licu mjesta po najvišim cijenama u cijeloj zapadnoj Hrvatskoj

Do 190 kuna za gram 14-karatnog zlata i do 245 kuna za gram 18-karatnog!

Otkup zlata u Rijeci jednostavan je i brz proces – klijent donese svoje zlato na besplatnu procjenu u poslovnicu, zlato se pred njim testira suvremenim uređajima kako bi se utvrdila masa i čistoća te mu se zatim ponudi najbolja moguća cijena. Odmah nakon toga slijedi isplata koja može biti u gotovini na licu mjesta ili na bankovni račun, ovisno o preferencijama klijenta.

Nova poslovnica BankeZlata.com nalazi se u samom središtu grada u poznatom Riječkom neboderu na adresi Trpimirova 2, 8. kat. Poslovnica se nalazi u blizini autobusnog kolodvora, a lokacija u neboderu, a ne na ulici, osigurava diskreciju klijentima koji dolaze prodati svoje zlato. 

Poslovnica BankeZlata.com za kupnju i prodaju zlata u Rijeci

Osim lomljenog zlata, BankaZlata.com otkupljuje i investicijsko zlato, odnosno zlatne poluge i zlatnike, po najvišim cijenama u cijeloj državi. Prodavač može za investicijsko zlato dobiti još bolju cijenu nego za zlato u obliku nakita jer se radi o standardiziranom zlatu vrlo visoke čistoće.

Visoke otkupne cijene zbog kojih se isplati doći u Rijeku

Otkup zlata dobar je način brzog i jednostavnog dolaska do gotovine, a trenutna cijena zlata na burzama garantira visoke otkupne cijene za zlatni nakit i ostale predmete od zlata. BankaZlata.com nudi najviše otkupne cijene u državi zbog čega klijenti nerijetko nose svoje zlato na otkup u Zagreb ili ga šalju poštom, s obzirom da im je ta opcija znatno isplativija nego prodaja zlata po cijenama otkupljivača u njihovim mjestima.

Dolaskom BankeZlata.com u Rijeku, stanovnici zapadne Hrvatske ne moraju više svoje zlato slati u Zagreb kako bi za njega dobili najbolju moguću cijenu. Najbolje cijene u državi sada su dostupne i u središtu Rijeke, a one su usklađene s kretanjem burzovne cijene zlata i nerijetko dosežu iznose od čak 245 kuna po gramu 18-karatnog zlatnog nakita. 

Iako se nova poslovnica BankeZlata.com nalazi u Rijeci, ona nije namijenjena samo Riječanima, već i Istrijanima, Goranima i Kvarnercima kojima se isplati doći u Rijeku i prodati svoje zlato po višim cijenama nego što to mogu napraviti u svojim mjestima. Neposredna blizina autobusnog kolodvora i trajektne luke osigurava laku dostupnost svima koji za svoje zlato žele dobiti maksimalni iznos novaca, bez obzira na to otkud dolaze.

BankaZlata.com otkupljuje sve predmete od zlata, uključujući investicijsko zlato

Kontaktirajte nas i dogovorite termin za besplatnu procjenu zlata!

Ukoliko u svojemu vlasništvu imate predmete od zlata koji samo skupljaju prašinu ili za koje mislite da je došlo vrijeme da ih unovčite, nemojte pristajati na loše cijene, već dođite na otkup zlata u BankuZlata.com koja nudi garanciju najbolje cijene za vaše zlato. Otkupne cijene u BanciZlata.com usklađene su s burzovnim kretanjima cijene zlata što znači da je u svakom trenutku moguće dobiti maksimalni iznos kuna za svaki gram zlata kojeg donesete prodati.

Procjena mase i čistoće vašeg zlata u poslovnici BankeZlata.com stručni zaposlenici vrše suvremenim uređajima potpuno besplatno, nakon čega slijedi ponuda na koju možete, ali i ne morate pristati, ukoliko niste zadovoljni ponuđenom cijenom. Ukoliko pristanete na ponuđenu cijenu koja će zasigurno biti viša od cijena drugih otkupljivača u Rijeci, isplata se vrši istog trenutka u gotovini ili na bankovni račun, ovisno o vašim preferencijama.

Iskoristite trenutno visoku burzovnu cijenu zlata kako biste za svoje zlato dobili maksimalni iznos novca – Kontaktirajte nas na 051 725 819 ili rijeka@bankazlata.com te dogovorite besplatan termin procjene vašeg zlata ili ostavite svoje podatke klikom OVDJE ili u dolje priloženoj kontakt formi kako bi vas naši djelatnici kontaktirali u najbržem mogućem roku. (promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari