POGODNOST VAM PRUŽA ADDIKO BANKA

Online kredit iz fotelje? Da, moguće je!

Moderno društvo i nezaustavljiv razvitak tehnologije na gotovo svim razinama, donijeli su mnoge pogodnosti koje nam olakšavaju svakodnevni život

Inovacije koje se događaju gotovo na tjednoj ili mjesečnoj razini, obećavaju svijetlu i još lagodniju budućnost.

A upravo jedna od glavnih koristi tog razvitka tehnologije, je drastično skraćivanje vremena za obavljanje određenih funkcija i poslova, odnosno ljudi imaju sve više slobodnog vremena.

Uzmimo primjerice, postupak podnošenja zahtjeva za odobrenje kredita. Nekada vam je za to trebalo minimalno 4 do 5 odlazaka u poslovnicu i prikupljanje hrpe dokumenata. Cijeli postupak je trajao iznimno dugo, a nije bilo nikakvog  jamstva za njegovo povoljno rješavanje. To je jako nezgodno ako vam je hitno potreban kredit.

Danas, međutim, uslijed nevjerojatnog razvitka digitalnih tehnologija, moguće je, brzo, lako i sigurno podnošenje zahtjeva za kreditna sredstva iz udobnosti vašeg doma!

Ovu jedinstvenu pogodnost na ovim prostorima vam pruža Addiko banka kroz svoju inovativnu online platformu Virtualna poslovnica.

Addiko banka je također za svoje digitalne korisnike pripremila posebnu pogodnost, čak 15% popusta na kamatnu stopu na Addiko Blic kredit povodom drugog rođendana Addiko Virtualne poslovnice, prve digitalne poslovnice u Hrvatskoj.

Virtualna poslovnica za inovativno i moderno poslovanje

Virtualna poslovnica je u cijelosti digitalan proces koji omogućava podnošenje zahtjeva za Blic kredit, izračun kredita i otvaranje Basic paketa tekućeg računa bez odlaska u poslovnicu.

Čitav postupak za online kredit putem ove inovativne platforme je brz, jednostavan, i što je i najbitnije, siguran za korištenje. On je u ponudi kako postojećim klijentima Addiko banke, tako i svim drugim osobama, a postupak podnošenja zahtjeva ne bi vam trebao oduzeti više od pola sata vremena.

Prvi korak prilikom podnošenja zahtjeva za kredit putem Virtualne poslovnice je unos podataka fotografiranjem ili učitavanjem osobne iskaznice i provjere podataka. Zatim slijedi video identifikacija kroz koju se provjerava vaša osobna iskaznica, i na koncu, elektronički potpis. Čitav postupak završen u maksimalno kratkom roku i iz udobnosti vašega doma!

Lak i jednostavan izračun kredita uz kreditni kalkulator

Pored Virtualne poslovnice, Addiko banka svojim trenutnim i potencijalnim klijentima nudi i opciju za brzi i lak izračun kredita kroz kreditni kalkulator.

Kroz ovu opciju možete u samo par klikova izračunati okvirni anuitet kredita kroz odabir valute, iznos kredita, kamatne stope i razdoblja u mjesecima, i time jasno dobiti uvid u sve pojedinosti kreditne obveze.

Kreditni kalkulator vam daje okvirne brojke, ne prikazuje značajke Addiko Blic i Addiko Blic Plus kredita koje Addiko banka ima u ponudi, i informativnog je karaktera. Ovo je samo još jedan u nizu načina na koji se Addiko banka trudi biti maksimalno od pomoći svojim trenutnim i potencijalnim klijentima, čineći sve postupke i procese jednostavnima i maksimalno razumljivima. 

Također, treba spomenuti da je Addiko banka u suradnji sa Štedopisom, Institutom za financijsko obrazovanje Zagreb, pokrenula projekt financijske pismenosti za građane kako bi svakom pojedincu pomogli u što boljem nošenju s financijskim izazovima koje moderno društvo nosi sa sobom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja