OTVORENI I U NEDJELJU 7. I 14. SRPNJA

Počelo je ljetno sniženje u Tower Centru Rijeka, uštedite i do 60 %

Ljetna sniženja pravo su vrijeme da obnovite garderobu i osvježite dom novim dekorativnim detaljima i priuštite si sve one sitnice koje ste dugo željeli iščekujući pravi trenutak za kupovinu.

Budite brzi, ali i mudri, jer najbolji komadi brzo nestaju, stoga nemojte odgađati posjet Tower Centru Rijeka, već prvih dana sniženja, jer ona službeno počinju prvi dan srpnja.

Odjeća, obuća, sportski asortiman, sunčane naočale i modni dodaci, kozmetika, tehnika i kućanski aparati – sve to i još mnogo više sada možete pronaći po nevjerojatnim cijenama. Poznati brendovi nude popuste od čak 20 % do 60 %, što znači da sada možete uloviti komade iz najnovijih kolekcija po znatno nižim cijenama. Bilo da tražite savršeni outfit za plažu, laganu ljetnu haljinu ili elegantne sandale, ovo je idealna prilika za shopping.

Korisna informacija je i sljedeća: Tower Center Rijeka otvoren je prve dvije nedjelje 7. srpnja i 14. srpnja 2024., pružajući kupcima dodatne prilike za ugodnu kupovinu i zabavu. Radno vrijeme od 10 do 21 sat ostavlja dovoljno fleksibilnosti za sve planove, bilo da želite obaviti brzu kupovinu nakon dana na plaži ili želite provesti najtopliji dio dan u ugodno rashlađenom prostoru istražujući najnoviju ponudu koja je sada i vrtoglavo snižena.

Osim  toga, tijekom ljetnih radnih nedjelja, svi vlasnici kartice vjernosti riječkog Tower Centra, ostvaruju nedjeljama duple bodove za svaku kupovinu. Tako da je sada još lakše skupiti bodove, zamijeniti ih za kupone i tako dodatno uštedjeti prilikom kupovine na sniženjima. Naravno, svi oni koji nemaju karticu, mogu je napraviti u samo par koraka na info pultu centa ili putem mobilne aplikacije.

Informirajte se prije nego krenete u kupovinu. Provjerite web stranice Tower Centera Rijeka, i potražite popis trgovina i popusta, kako biste se informirali i možda ulovili još bolje ponude.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari