OSIGURAJTE SE NA VRIJEME

Provale u stanove sve učestalije: Saznajte kako zaštititi svoj dom od provalnika

Idi na originalni članak

Na širem riječkom području policijski službenici zabilježili su nekolicinu provala i krađa čija šteta doseže i do 100 tisuća kuna.

Oglas

U travnju ove godine zabilježena je provala u kuću na području Crikvenice odakle je otuđeno nekoliko televizijskih prijemnika, bankovnih kartica i drugih predmeta, čija se šteta procjenjuje na oko 28 tisuća kuna. 

Krajem svibnja na području Rujevice u Rijeci interventni policajac izvan službe uhvatio je višestrukog kaznenog počinitelja prilikom provale u trgovinu. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni počinio kazneno djelo pljačke na benzinskoj crpki otuđivši 3500 kuna te da je u dva navrata pokušao provaliti u kuću na području Viškova i skladište tvrtke na području Čavli. 

Tijekom lipnja na području Opatije provedeno je kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana. Navedeni su optuženi za kazneno djelo provale i krađe predmeta iz kuća na širem području Matulja i u Kastvu u vrijednosti oko 80 tisuća kuna.

Budući da će u narednim tjednima mnogi od nas otići na godišnji odmor te svoje domove ostaviti bez nadzora, donosimo nekoliko korisnih savjeta kako se zaštititi od provalnika te učiniti dom sigurnijim:

Kako biste spriječili sve potencijalne rizike i zaštitili vaš dom, razmislite i o ugovoranju police Osiguranje doma. Policom Osiguranje doma u Croatia osiguranju pokriveni su stvari u kućanstvu, kao što su nakit, novac, stakla na prozorima i vratima, namještaj, tehnika, te građevinski dio koji uključuje i instalacije poput bojlera, klima i solarnih ploča, pomoćne objekte, ograde, nadstrešnice, sjenice i bazene. 

Korisno je znati da ova polica osiguranja pokriva i rizike kao što su požari, poplave, provale, potres, udar groma, motornog vozila ili letjelice.

Odaberete li policu Osiguranja doma svoj dom možete osigurati po povoljnijim cijenama, uz do 10% popusta na višegodišnje police. Na stranici Croatia osiguranja izračunajte cijenu police za vašu kuću ili stan i budite mirni i sigurni u slučaju nepredviđenih događaja.

Exit mobile version