TOWER CENTER RIJEKA

Stiže još jedan Golden četvrtak!

Nakon ljetne pauze, stiže još jedan Golden četvrtak, drugi četvrtak u mjesecu. Tower Center Rijeka, ovaj četvrtak 8. rujna 2022.

Tower časti sve posjetitelje najsjajnijim popustima i akcijama i donosi duple bodove na Golden Tower kartici. 

Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 100 kuna, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.

Ovog Golden četvrtka osim duplim bodovima Tower Center Rijeka je odlučio darovati svoje vjerne kupce s 400 besplatnih ulaznica za hit-komediju „Casabianca“, koju su napisali i izvode Irena Grdinić i Mario Lipovšek. 

Predstava će se održati u Tower Center Rijeka, 15. rujna 2022. s početkom u 19 sati, u riječkom CineStaru (dvorana br. 1). 

Kupci koji ostvare kupovinu u iznosu većem od 300,00 kuna na Info pultu centra, na 4. katu, mogu preuzeti jednu besplatnu ulaznicu. 

Ulaznice će se dijeliti od četvrtka, 8. rujna do 14. rujna 2022. ili do isteka zaliha. Račun mora biti ostvaren na dan kada se preuzima ulaznica. Za jedan račun moguće je dobiti jednu ulaznicu. Ulaznice nisu u prodaji.

Saznajte što vas očekuje na Golden četvrtku, odaberite nešto za sebe, ali i cijelu obitelj. Popis svih pogodnosti potražite na službenoj web stranici Tower Centra Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari