OVAJ ČETVRTAK U TOWERU

Stiže novo izdanje Golden četvrtka u Tower Centru Rijeka

Idi na originalni članak

Rezervirajte četvrtak, 11. svibnja 2023. za novo izdanje Golden četvrtka i posjetu Tower Centru Rijeka. Golden četvrtak uvijek je idealna prilika za kupovinu uz posebne popuste i akcije, kao i duple bodove na Golden Tower kartici.

Oglas

Napokon smo dočekali sunčane dane koji nas mame van i potiču nam želju za aktivnijim kretanjem. Stoga, ovaj četvrtak je savršen dan da iskoristite popuste na Golden četvrtku i osvježite svoj proljetni ili sportski outfit. Potražite nove kolekcije u trgovinama Tower Centra koji nude odlične popuste. Nakon shoppinga, opustite se uz kavu ili slastan kolač u ugostiteljskim objektima Tower Centera, a završetak ugodnog shoppinga u kinu ili kuglani zvuči kao zbilja dobra ideja.

Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici, pri čemu je minimalan iznos računa za prikupljanje bodova 10 EUR. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.
Saznajte što vas očekuje na Golden četvrtku, odaberite nešto za sebe, ali i cijelu obitelj. Popis svih pogodnosti potražite na službenim stranicama Tower Centra Rijeka.

Exit mobile version