PROMOTIVNI KUPONI

Tower Center Rijeka i NL donose izvrstan shopping vodič s čak 44 kupona s popustom

Tower Center Rijeka i Novi list pripremili su poseban prilog s kuponima, pun inspiracija za sve modne stilove te posebne promotivne kupone. U novom broju Novog lista koji izlazi u petak, 17. svibnja pronađite čak 44 kupona s kojima možete uštedjeti od 17. do 25. svibnja 2024. u Tower Centru Rijeka.

Trgovine comma, Replay, s.Oliver, Fashion&Friends, Tommy Hilfiger, U.S. Polo Assn., Boss, Galileo, Springfield, OS Superbrands, Pelgolo i Ulla Popken donose odlične popuste za obnovu vaše garderobe i modnih dodataka. U Massu, Skechersu, Salamanderu, Eccu, Aldu, PittaRossu pronađiteobuću koja će vas oboriti s nogu. Trgovine Triumph, Lisca, Yamamay i Women’s secret pobrinule su se za donje rublje iz snova. Tower Center uvijek misli i na klince, odlične popuste za kvalitetnu dječju obuću pripremili su Baby Center i Froddo. Tower Center Rijeka najbolje je odredište za sve ljubitelje sporta za koju su posebne popuste uz kupone pripremili Adidas, Sport Vision, Polleo Sport i Buzz.

Ako se želite počastiti ili tražite poklone, odličan izboru uvijek su nakit ili satovi, a izbora je zaista dosta – Argentum, Heta 1892, Heta 1892 Casio&Lotus Store, Prahir Fine Jewellery pripremili su posebne ponude samo za vas. Tražite li nove dioptrijske okvire ili sunčane naočale Interoptika je pripremila odličan popust i besplatnu kontrolu vida. Kuponi su idealna prilika za posjet i Chix Threading Baru uz popust za popularnu uslugu lash lifta trepavica.

Na svoju shopping listu stavite i posteljine, jastuke, madrace, ručnike, i vrhunsko posuđe jer ćete sve pronaći na odličnim popustima u trgovinama Dota, Posteljina.hr, Vitapur i Lonci i Poklopci by Bajde. Sve za uređenje doma pronađite i u salonu rasvjete Luce. Nismo zaboravili i na zaštitu za mobilne uređaje i ostale dodatne, uz A1 Mobilcentar, Mobiu i Mobile Outfitters.

Nakon shoppinga predahnite uz odličnu pizzu, povedite društvo ili obitelj, jer vas u Kooglana Food&Bar časti akcijom 2+1 gratis na konzumaciju pizza u restoranu. Nismo zaboravili i na ljubitelje slatkog, Double Bubble ima popust na neodoljive bubble vafle.

Iskoristite priliku i prepustite se nezaboravnom shopping iskustvu uz nevjerojatne popuste na našem širokom asortimanu proizvoda. Bez obzira jeste li u potrazi za modnim trendovima, tehnološkim inovacijama ili savršenim poklonom za svoje najdraže, kod nas ćete pronaći sve što vam treba! Požurite po odlične ponude i kupone iskoristite od 17. do 25. svibnja 2024. Ne zaboravite kupiti novi Novi list u petak, 17. svibnja, a ako vam slučajno promakne, ne brinite, dodatne količine priloga s kuponima bit će dostupne na Info pultu Tower Centra Rijeka na 4. katu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari