RPOMATIČAN VIKEND

Tower vas vodi na romantično putovanje

Bliži nam se najromantičniji dan u godini, Valentinovo. Sad je pravo vrijeme isplanirati kako ga provesti da bi uživali u najljepšim trenucima sa svojom boljom polovicom. Što kažete na jedan romantičan vikend pun luksuza i privatnosti, bez stresa i žurbe?

Sviđa vam se? Odlično! Ovog Valentinova Tower Center Rijeka vodi vas u prekrasni Atlantida Boutique Hotel s pet zvjezdica u Rogaškoj Slatini u Sloveniji.

Atlantida Boutique Hotel je jedini luksuzni hotel takve vrste u okolini, kojemu je cilj u potpunosti zadovoljstvo gosta s njegovim smještajem i uslugom u hotelu. Atlantida Boutique Hotel je idealan odabir za romantične trenutke u dvoje, a naši dobitnici kraljevski će uživati u nagradnom poklon paketu i odmoru iz snova

Hotel je namijenjen svima koji se žele maknuti od svakodnevnog stresa u tišinu, i onima koje fascinira hotelska arhitektura s najvišom razinom luksuza i potpune privatnosti. Hotel nalazi u poznatoj Rogaškoj Slatini koja je najpoznatija po prirodnoj mineralni vodi Donat Mg. 

Od 16.01.2023. do 12.02.2023. svi kupci Tower Centra Rijeka koji ostvare jednokratnu kupnju u ukupnoj vrijednosti većoj od 20,00 eura (150,69 kn), u trgovinama koje sudjeluju u nagradnoj igri, mogu preuzeti nagradni kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Kupon je potrebno ispuniti osobnim podacima – ime, prezime, ulica i broj, grad, telefon, broj računa za kupljenu robu te ga ubaciti u predviđenu kutiju koja se nalazi na 4. katu Centra. Svaki kupac može sudjelovati sa neograničenim brojem kupnji u najmanjoj vrijednosti od 20,00 eura (150,69 kn). Svi ispunjeni kuponi ulaze u „bubanj“ za izvlačenje dobitnika nagrade, koje će se održati u ponedjeljak, 13.02.2023. u Tower Centru Rijeka na 4. katu u 13:00 sati. 

DOBITNIK OSVAJA WELLNESS POKLON PAKET U ATLANTIDA BOUTIQUE HOTELU U ROGAŠKOJ *****

Poklon paket uključuje:

 • 2 polupansiona za dvije osobe u premium smještajnoj jedinici, u terminu prema izboru u 2023. godini, a prema raspoloživim smještajnim kapacitetima hotela,
 • Romantičnu večeru u a la carte restoranu za dvije osobe,
 • Pjenušac u sobi prilikom dolaska,
 • Uzlazak na bazene, saune, fitness, jednom po osobi,
 • Slana terapija u trajanju od 40 minuta za dvije osobe,
 • Masaža u trajanju od 30 minuta za dvije osobe.

Istražite ljepote Rogaška Slatine i ne propustite top 5 znamenitosti koje morate posjetiti: 

 • Cvjetni lječilišni park 
 • Svjetski poznata Kristalna dvorana
 • Pivnica mineralne vode
 • Staklarna Rogaška
 • Muzej Anin dvor

Sretan put!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views