TRODNEVNA ZABAVA

Uskršnja čarolija u Tower centru Rijeka

Duge uši i veseli repić prati, u TOWER na Uskršnju čaroliju svrati. 

Tower Center Rijeka pripremio je trodnevnu veselu i šarenu uskrsnu zabavu, od 5. do 7. travnja 2023. Dok se roditelji užurbano pripremaju za Uskrs i nabavljaju zadnje sitnice za nadolazeći blagdan, djeca će se zabaviti i spremno dočekati veselog uskršnjeg zeku.

Bogati program počinje predstavom, 5. travnja u 17.00 sati, „Zgode i nezgode u Uskršnjoj šumi“. Sestrice Mila i Lu žele postati uskršnje vile. Već generacijama najbolje uskršnje vile dolaze iz njihove obitelji. Samo, je li Mila dovoljno strpljiva i pažljiva da zasluži uskršnje uši i repić od Uskršnjeg zeca? Nakon predstave, svi mališani moći će ostati i pridružiti se kreativnom kutku, u oslikavanju pisanica i izradi zečjih ušiju. 

Kakav bi to Uskrs bio bez velikog uskršnjeg zeca i čokoladnih jaja? Potražite maskotu zeca, slikajte se s njim i uživajte u slatkom iznenađenju, u četvrtak, 6. travnja od 17 do 20 sati. 

Petak, 7. travnja rezerviran je za oslikavanje lica uz profesionalnu „facepaintericu“, koja će sve dječje ideje pretvoriti u stvarnost. Baš se pitamo hoće li mališani izabrati biti zečići ili pilići, što god da budu, bit će najslađi sebi i svojim roditeljima. 

Cijeli program odvijat će se na 2. katu, preko puta trgovine Ciciban, osim druženja s uskršnjim zecom, koji će obići sve katove Centra.  

RASPORED DOGAĐANJA

Srijeda, 5. travnja 2023. 

17.00 h Predstava „Zgode i nezgode u Uskršnjoj šumi“

18.00 – 20.00 h  Kreativni kutak: Bojanje jaja od stiropora i izrada zečjih ušiju

Četvrtak, 6. travnja 2023.

17.00 – 20.00 h Druženje s maskotom zeca uz podjelu čokoladnih pisanica

Petak, 7. travnja 2023.

17.00 – 20.00 h Oslikavanje lica – odaberi svoju masku zeko ili pile

Na drugom katu Tower Centra Rijeka, od 29. ožujka, potražite i predivno uređen uskršnji kutak, koji će biti idealna kulisa za ovogodišnje fotografije. 

Sretan Uskrs želi vam, Tower Center Rijeka. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari