MEGA MONTH

Wolt ima mega popuste, provjerite koji su riječki restorani i trgovine uključeni

Idi na originalni članak

Kampanja je obuhvatila brojna poznata imena, kao što su: Kooglana, Good Food, Torpedo Burgers, BIPA, Mlinar, Roto…

Oglas

U Rijeci, kao i u Zagrebu, Splitu i Osijeku, traje velika “Mega Month” kampanja koju je pokrenuo Wolt, vodeća platforma za dostavu u Hrvatskoj. Do 7. listopada svi Wolt korisnici mogu tako iskoristiti odlične prilike za uštede i kupovinu, neovisno o tome jesu li ili nisu pretplaćeni na Wolt+ program, a sve ponude prikazane su u njihovim Wolt aplikacijama.

U Rijeci su popusti zahvatili brojne omiljene trgovine i restorane. Od maloprodajnih partnera tu su Tvornica Zdrave Hrane, bio&bio, BIPA, INA, Mlinar i ROTO koji su redom pripremili posebne ponude.

Popis restorana je pritom jednako bogat. Na njemu se nalazi Kooglana, ugostiteljska zona u sklopu Bowling Centra Rijeka, koja je na Wolt Awards za 2023. godinu odnijela prvo mjesto u Rijeci prema mišljenju korisnika, kao i Good Food, jedan od najprepoznatljivijih i najpopularnijih restorana na street food sceni, ali i jedan od pionira healthy food pokreta u Hrvatskoj.

Ljubitelji burgera su došli na svoje

Ljubitelji burgera su također došli na svoje jer je “Mega Month” kampanja zahvatila Torpedo Burgers i Pockets Burgers Rijeka.  Prvi je restoran dobro poznat Riječnima jer se prvi puta pojavio 2017. godine u sklopu Adventa na Trgu sv. Barbare. Osmislio ga je Sandro Lojić – Ajkula kao riječku verziju american burgera, a njihov se burger sastoji od 100 posto junetine i specifičan je po tome što umjesto okruglog ima duguljasto pecivo.

Iza Pockets Burgers Rijeka stoje pak Denis Polić i Andrija Čolak, suosnivači Surf’n’Friesa. Oni u svojoj ponudi imaju classic burgere, kao i spicy, BBQ bacon, chicken i cream cheese varijante, s time da svaka kategorija krije nekoliko različitih vrsta. Osim toga nude i tacose, kao i sendviče sa sporo kuhanim ramstekom.

Azura Eat je odlična adresa za prave gurmane, koji i za doručak žele malo više od kornfleksa i kaše. Za prvi jutarnji obrok u ponudi imaju omlet, kroasan s lososom, ali i vlastiti kroasan s potpisom. Od glavnih jela nude gotovo sve od ćevapa i prženih lignji do junećeg bifteka na maslacu i domaćih pljukanaca s repovima škampi i tartufima.

Wolt Market također ima odličnu ponudu

Osim spomenutih restorana i trgovina korisnici u Rijeci mogu odličnu ponudu pronaći i Wolt Marketu, vlastitoj Wolt trgovini širokog izbora proizvoda koja uključuje više od stotinu proizvoda malih proizvođača, osnovne namirnice, svježe pekarske proizvode, kozmetiku i higijenu, egzotično voće i povrće te sezonske artikle kao što je oprema za zimu. U asortimanu su također dostupne igračke za najmlađe te društvene igre.

Ako želite istražiti sve navedene ponude, preuzmite Wolt aplikaciju i saznajte sve o Mega Month ponudama. Sigurno ćete pronaći nešto za sebe jer je popustima zahvaćen širok izbor proizvoda, od organske hrane i kozmetike do svakodnevnih potrepština, kao i odlična hrana iz omiljenih riječkih restorana.

Exit mobile version