EVO KAKO DO STIPENDIJE

15 STIPENDIJA ZA 15 GODINA: PAR ove godine izdvaja gotovo pola milijuna kuna za buduće studente!

Visoka poslovna škola PAR prva je i jedina neovisna visokoobrazovna institucija u Primorsko-goranskoj županiji, smještena u samom srcu Rijeke

Od samog osnutka razvija i nudi vrhunske studijske programe razvijene u suradnji s međunarodnim obrazovnim institucijama. Upravo su jaka međunarodna povezanosti i dualni model studiranja ono što čini PAR drugačijim od drugih.

Povodom 15 godina rada, pokrenuli smo veliku kampanju „15 stipendija za 15 godina“  s ciljem dodijele 15 stipendija budućim studentima. Fond stipendija koji smo osigurali za sljedeću akademsku godinu dio je našeg društveno odgovornog poslovanja kojim od samog početka podupiremo lokalnu zajednicu. Aktivnosti su se godinama mijenjale, no cilj je uvijek bio isti: poduprijeti izvrsnost i pomoći potrebitima – istaknula je dekanica PAR-a, doc. dr. sc. Gordana Nikolić.

Stipendija je namijenjena svima koji žele naučiti što je Business Management, onima koji se žele upustiti u svijet poduzetništva ili onima koji su to već učinili, ali nisu do sada imali prilike posvetiti se obrazovanju. Ili možda baš za one koji ne znaju kojim putem krenuti pa će odgovore pronaći na PAR-u! Cilj ovog projekta je pružiti znanje u skladu sa zahtjevima tržišta!

Fond ovogodišnje stipendije je 495.000,00 kn!

Dodjeljuje se za prvu godinu preddiplomskog studija Business Management ili Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu.

Kako do stipendije?

Motivacijsko pismo potrebno je poslati na e-mail adresu stipendije@par.hr u kojem se kandidat treba predstaviti te navesti zašto je PAR (moj) idealan obrazovni PARtner. (Jedna A4 stranica, font Times New Roman, veličina 12). Motivacijsko pismo također treba sadržavati kontakt podatke prijavitelja. Rok je petak, 20. svibnja 2022. godine.

Prijemnom ispitu kandidat pristupa u subotu, 21. svibnja 2022. godine, u kojem se testira opće znanje, hrvatski i engleski jezik.

Razgovori će se održati u srijedu, 25. svibnja 2022. godine u Visokoj poslovnoj školi PAR s članovima Povjerenstva.

Zašto PAR?

Stavljajući naglasak na akademsku izvrsnost spajamo znanja i vještine sa tržištem rada te budućim studentima nudimo mogućnost stjecanja radnog iskustvo prije samog izlaska na tržište rada. Mentorski pristup, karijerni centar i čak 300 sati prakse na završnoj godini pokazali su se dobra formula za uspješnu zapošljivost naših studenata. Uz to cijeli niz međunarodnih programa i posjeta te ljetnih i zimskih škola nude studentima mogućnost internacionalizacije te međunarodni globalni nastavak karijere. Godišnje veliki broj Erasmus studenata dokaz je da smo globalno prepoznati i prihvaćeni kao jedinstvena međunarodno priznata visokoobrazovna ustanova u Republici Hrvatskoj. – poručuju iz PAR-a.

Natječaj za stipendiju raspisan je od 20. travnja do 20. svibnja 2022. godine. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj