2. KVARNER WINE FEST: Festival vina i delicija otvorio prijave za izlagače

I ove godine očekuje se između 80 i 100 izlagača iz desetak zemalja

Opatija će u petak i subotu 26. i 27. travnja od 13 do 20 sati ponovno biti domaćin najvećem međunarodnom festivalu vina i delicija koji se održava na Kvarneru.

2. Kvarner Wine Fest održat će se u Centru Gervais u samom centru Opatije. I ove godine očekuje se između 80 i 100 izlagača iz desetak država.

Nova lokacija pružit će organizatorima dodatne mogućnosti prilikom održavanja festivala vina, naročito kad se radi o pratećem programu o kojem će u narednim tjednima objaviti detaljnije informacije, a zasad su natuknuli kako se priprema zaista zanimljiv popratni program koji će biti dodatni mamac za posjet Kvarner Wine Festu.

Festival će se održati na sve četiri etaže Centra Gervais, a zbog toga su prilagodili i cijene izlagačkih mjesta koje variraju ovisno o željenom katu. Cijene izlagačkih mjesta ove godine kreću se od 1.000 kuna do 1.500 kuna + PDV. Radi se o cijeni za izlagačko mjesto po principu “ključ u ruke”, odnosno izlagača će dočekati sva potrebna oprema.

Prijave za izlagače su otvorene, a svi zainteresirani više informacija mogu doznati na web stranici www.kvarnerwine.com.

Izlagači prijavnicu mogu brzo i jednostavno ispuniti online na linku www.kvarnerwine.com/prijavnica.

Iz OFC agency napominju kako su mjesta po etažama u Centru Gervais ograničena te ukoliko izlagači žele svoj izlagački stol na određenom katu, preporučuju da se ne čeka predugo s ispunjavanjem prijavnice.

I ove godine organizator priprema snažnu medijsku kampanju kako bi svi potencijalni posjetitelji Kvarner Wine Festa bili upoznati sa svim detaljima o opatijskom festivalu vina, a već sada imaju najave dolaska više nacionalnih tiskanih i TV medija.

Organizatori ističu također kako zadržavaju vrlo atraktivnu cijenu ulaznice za posjetitelje od 70 kuna, dok je najam degustacijske čaše 30 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari