Uputni parkirno-garažni sustav (UPGS) novost je u našem gradu što smo svi pozdravili prilikom postavljanja prije 20-tak dana. Međutim ne možemo ne primijetiti da radovi nisu dovršeni niti u ulici Fiorello la Guardia, a niti u Krešimirovoj ulici, što se jasno vidi na slikama koje nam je danas poslao čitatelj koji želi ostati anoniman. Kao što je vidljivo na slikama, UPGS sada predstavlja realnu opasnost za pješake pogotovo naše sugrađane starije dobi.

Izvođač je tvrtka Elmas d.o.o. iz Rijeke koja je razradila i proizvodnu specifikaciju te softversko rješenje, a vrijednost radova je 132.000,00 kn sa PDV-om, od čega Fond za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša sufinancira 40%.

Pozivamo Rijeka promet i Odjel za komunalni sustav Grada Rijeke da u najkraćem roku otklone opasnost za pješake odnosno dovrše radove, a čitatelje portala da nam se i dalje javljaju sa svojim primjedbama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja