PREDSJEDNIK RIJEČKOG HDZ-A

32 GODINE OD PRIZNANJA RH Ostrogović s braniteljima PGŽ: ‘Hvala im na svemu, slobodni smo ljudi!’

Idi na originalni članak

“I nakon 32 godine od međunarodnog priznanja Republike Hrvatske naše težnje za snažnom i konkurentnom Hrvatskom ne jenjavaju”, poručio je Josip Ostrogović, predsjednik riječkog HDZ-a i član uprave ACI Marinas

Oglas

Zajednica udruga Domovinskog rata Primorsko-goranske županije obilježila je 32 godine međunarodnog priznanja Republike Hrvatske.

Nakon polaganja vijenaca i paljenje svijeća kod spomena poginulim hrvatskim braniteljima na Mostu hrvatskih branitelja održan je prijem u prostorijama ZUDR – PGŽ s prigodnim programom uz dodjelu priznanja, zahvala i prigodnih poklona u čemu je sudjelovao i Josip Ostrogović, predsjednik riječkog HDZ-a.

“U društvu naših branitelja, onih koji su najzaslužniji za slobodnu i suverenu Hrvatsku državu kakvu danas imamo, obilježili smo Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i Dan mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja! Ispred Uprave ACI Marinas zahvalio sam se braniteljima na nesebičnoj žrtvi koju su podnijeli za našu slobodu koju i danas s poštovanjem njegujemo.”, izjavio je tom prigodom Josip Ostrogović koji je dobio i zahvalnicu za pomoć pri radu ove braniteljske udruge.

“I nakon 32 godine od međunarodnog priznanja Hrvatske, naše težnje za snažnom i konkurentnom Hrvatskom ne jenjavaju. Sve ćemo napraviti da učinimo naš narod ponosnim, baš kako su ga učinili i naši branitelji. Hvala im na svemu, slobodni smo ljudi!”, zaključio je ovom prigodom Josip Ostrogović.

Exit mobile version