5.000 SVIJEĆA NA GRADINI! Uskoro spektakl otvorenja Ljeta na Trsatskoj gradini, evo što možete očekivati

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Riječani i Riječanke već su navikli na Trsatskoj gradini započeti s ljetom uz plamenove svijeća koje se broje u tisućama, a što označava početak još jednog izdanja “Ljeta na Gradini”

Tako će ih ove godine u suradnji s PC Grupom biti postavljeno čak 5000, a njihova svjetlost obasjat će svaki kutak kaštela i Nugentovog parka. Ova ambijentalno –  scenska manifestacija na prostoru unutar i ispred Gradine održat će se u subotu 6. srpnja od 21 i 30 sati.

Posjetitelje, kao i prethodnih godina, očekuju impresivni prizori nadahnuti plamenom koji prema predaji simbolizira pobjedu dobra nad zlom te svjetlosti nad tamom. Upravo s tom idejom kročit će se u mnogima najljepše godišnje doba – dugo, toplo ljeto! A ono će ove godine biti obogaćeno raznovrsnim zanimljivim programom u kojem će posjetitelji moći uživati sve do 1. rujna a o čemu smo izvijestili OVDJE: Pred nama je još jedno uzbudljivo Ljeto na Gradini! Evo svih koncerata, predstava, mjuzikla…

A kako bi tople ljetne večeri dočekali u najljepšoj mogućoj atmosferi, Gradina će zablistati obasjana tisućama svijeća koje će među zidinama Trsatskog kaštela stvoriti misteriozan, ali u isto vrijeme romantičan ugođaj.

U programu će nastupati plesna skupina RI Dance, dok će za glazbeni dio programa biti zadužena mlada perspektivna pjevačica Medea Market Sindik uz violinsku pratnju Suzane Matušan Štefanić te mladog talentiranog pijanista Matea Žmaka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari