ADVENT NA GRADINI Djed Mraz s vrećom punom bombona stiže na Trsatsku gradinu!

Idi na originalni članak
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Trsatsku gradinu koja je svojim svjetlosnim dekoracijama oduševila preko šest tisuća posjetitelja na spektakularnom otvaranju Adventa na Gradini, ove će srijede, 13. prosinca u 18.00 sati posjetiti Djed Mraz. Prilika je to da se oni najmlađi, ali i nešto stariji, druže s bradatim djedicom te mu šapnu svoje božićne želje

Oglas

Djed Mraz će sa Sjevernog pola stići s vrećom punom bombona, a s djecom će se družiti u magičnoj ledenoj spilji obojanoj svjetlošću stotina lampica i posutoj snijegom. Djed Mraz će se družiti s najmlađima, ali i fotografirati u bajkovitom ambijentu ledene spilje.

Posjetitelji će, osim u druženju s Djeda Mrazom, moći uživati u ukupno 11 kilometara božićnih lampica koje su ovog adventa Trsatsku Gradinu pretvorile u pravu čaroliju. Također, u sklopu adventa mogu se razgledati jaslice u pokretu sa zvučnom kulisom koje krase Mir junaka, a jedna od najvećih atrakcija zasigurno je i najveća božićna kuglica u Hrvatskoj koja krasi ulaz u sam kaštel.

Bogata gastro ponuda na Trsatskoj gradini zasigurno će oduševiti i djecu i odrasle- u spilji se krije čoko kutak s fritulama, kroštulama, ali i ostalim slatkim delicijama, a na adventskim kućicama mogu se kušati jela svojstvena ovom najhladnijem godišnjem dobu, koja vrijedno pripremaju majstori kuhinje.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Exit mobile version