ŠETNJA DO 21.30

ADVENT NA GRADINI: Zasjali kilometri lampica, svjetlosna dekoracija mami na šetnju okićenom Trsatskom gradinom!

Foto: Facebook

U skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama adventske kućice na Gradini i ugostiteljski objekt neće raditi

Ipak, blagdanska čarolija na Trsatskoj gradini itekako je živa, a punim sjajem zasjala je blagdanska dekoracija – sinoć na generalnoj probi, od večeras za posjetitelje!

Šetnja okićenom Trsatskom gradinom bit će moguća svakoga dana do 21.30 sati, a organizatori manifestacije mole posjetitelje da se pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera “kako bi nadolazeće blagdane dočekali sretni i zdravi!”.

Božićna bajka na Trsatskoj gradini proteklih je godina postala apsolutni adventski hit u regiji, a ove će godine zasjati u svom četvrtom izdanju. Nakon što je u protekle tri godine oduševila Riječanke i Riječane, ali i posjetitelje iz cijele regije, ovogodišnji Advent odvijat će se u prilagođenom izdanju.

Od 29. studenog do 06. siječnja kaštel na Trsatu dočekat će posjetitelje ogrnut plaštem božićnih lampica, kojih će biti još više nego protekle godine. Unikatne božićne dekoracije i jedinstvene ručno izrađene jaslice i ovog će Adventa udahnuti božićni duh stoljetnoj trsatskoj dami.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari