IMA I NOVOSTI

Adventiranje kod Kazališta: Omiljena adventska lokacija u Rijeci ove godine s još više sadržaja! 

Nakon izrazito uspješnog prvog izdanja, slijedi nam i druga godina Adventiranja kod Kazališta

Živopisan prostor u centru grada koji je omeđen kazalištem s jedne strane i tržnicom s druge, ponudit će spoj dva različita elementa – umjetnosti i zabave s jedne te gastronomije s druge strane.

U sredini će se zbivati prava božićna čarolija u kojoj neće nedostajati dobre zabave i ukusnih specijaliteta. Dodatni povod za uživanje u adventskim radostima bit će i jedinstvena božićna dekoracija u sklopu koje će biti postavljena i velika svjetlosna skulptura s temom kazališta.

I ove godine Adventiranje će se izdvojiti svojom ponudom gastro delicija koja će se posluživati na osam pozicija, a da posjetitelji uživaju u čaroliji zimskih okusa pobrinut će se gastro ekipa predvođena popularnim članom žirija MasterChefa Damirom Tomljanovićem sa njeglovim brendom Kužinavanje te Mate Janković s Akademijom za kobasice.

Adventiranje kod Kazališta počinje 26. studenog i trajat će sve do 2. siječnja, a ove će godine posjetitelje dočekati još zanimljivija božićna dekoracija, bogat glazbeni program i slasni zalogaji kojima će biti teško odoljeti! 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari