AIR SERBIA NA ZL RIJEKA: Nakon 30 godina direktna redovna zračna linija Rijeka-Beograd

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Krenula je prodaja karata za direktnu liniju Rijeka-Beograd

Nakon rekordne 2018. godine, uz već potvrđena tri nova avioprijevoznika za ljetnu sezonu 2019.g.: Lufthansu, Voloteu i TUI, potvrđen je i dolazak Air Serbie na Zračnu luku Rijeka

Air Serbia je srpska nacionalna aviokompanija koja leti do ukupno 49 destinacija u Europi i na Mediteranu, a ima i direktne linije za Bliski istok i Sjevernu Ameriku te posredstvom Etihad Airways-a nudi direktne letove do međunarodnih odredišta u Aziji, Australiji i Africi. Na njihovoj mapi destinacija od danas će se naći i Rijeka.

Naime, krenula je prodaja karata za direktnu liniju Rijeka-Beograd, na kojoj će zrakoplovi Air Serbije ATR kapaciteta 66 sjedišta i A319 kapaciteta 144 sjedišta, prometovati svaki utorak i petak u razdoblju od 04.06. do 25.10.2019. Potvrđeno je i da će navedena linija nastaviti prometovati i u zimskom razdoblju, što znači da će tijekom cijele godine postojati direktna zračna veza između Rijeke i Beograda.

Uvođenje direktne redovne linije Rijeka-Beograd predstavlja vrlo značajan iskorak za našu regiju, budući je ista uvedena nakon gotovo 30 godina, kada je u bivšoj državi prometovala čak 2 puta dnevno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari