Zračna luka Rijeka

Air Serbia ponovno uvodi liniju između Rijeke i Beograda, letovi dva puta tjedno

Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Srbijanska nacionalna aviokompanija, Air Serbia, u ljetnom redu letenja ove godine ponovno će uvesti redovnu liniju između Rijeke i Beograda

Air Serbia ovog ljeta ponovno uvodi redovnu liniju između Beograda i Rijeke! Ova je linija uvedena u ljetnom redu letenja 2019. godine kada je prometovala dva puta tjedno, a tada je planirana kao cjelogodišnja. Po izbijanju globalne pandemije avioprijevoznik je prekinuo promet na ovoj liniji te na njoj nije prometovao u ljeto 2020. i 2021. godine.

Ipak, očekujući značajniji oporavak potražnje, Air Serbia je najavila ponovno uvođenje ove linije od 15. lipnja do 17. rujna ove godine.

Letovi su u navedenom razdoblju najavljeni dva puta tjedno, srijedom i subotom, a karte za jednosmjerno putovanje trenutno iznose svega 49 eura.

Na liniji između Beograda i Rijeke najavljeni su zrakoplovi tipa ATR72 koji u floti ovog avioprijevoznika imaju kapacitet do 70 sjedala u putničkoj kabini. Air Serbia će ovog ljeta između dva grada ponuditi gotovo 4 tisuće sjedala!

Riječka zračna luka samo niže pozitivne vijesti a trebalo bi ih biti još!

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari