AKCIJA SE ŠIRI I NA VIŠKOVO! Još jedan frizerski salon nudi maturanticama besplatne frizure!

Photo: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

Svakoga tjedna darovat će tri paketa “svečana frizura + make up” ovogodišnjim maturanticama

Inspirirani akcijom zapoćetom prije nekoliko dana (OVDJE), javili su nam se iz Frizerskog Vitasalona Mickey (Marinići-Viškovo) sa sljedećom porukom:

Potaknuti divnom gestom koju je pokrenuo Frizerski studio “S”, a na svojim stranicama objavio portal Riječanin – RI portal i mi smo odlučili pomoći maturanticama koje nisu u mogućnosti priuštiti si frizuru i make up.

Svakoga tjedna pokloniti ćemo 3 paketa “svečana frizura + make up” ovogodišnjim maturanticama.

Apeliramo na to da nam se u inbox javljaju maturantice koje si iz nekog razloga ovo inače ne bi mogle priuštiti (imena neće nigdje biti javno objavljena) a sve vas ostale lijepo molimo da podijelite ovu objavu kako bi je što veći broj djevojaka vidio i kako bi se javile one kojima je namjenjeno.“, napisali su iz Frizerskog Vitasalona Mickey.

Uime svih djevojaka koje će dobiti ovaj prekrasan dar zahvaljujemo ovome frizerskom salonu što se prudružio akciji uljepšavanja maturalne večeri djevojkama iz regije!

A nadamo se da će se javiti i drugi… 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari