USPJEŠNA AKCIJA

Akcijom KD Čistoće, Grada Rijeka i TD Rijeka plusa očišćena riječka parkirališta

Nakon uspješne jesenske akcije čišćenja KD Čistoće, Grada Rijeke i TD Rijeka plus koja je održana pod motom „Zajedno do urednog i čistog grada“, posljednjih je dana posebna pažnja stavljena na nekoliko parkirališnih prostora.

Tako je u cilju podizanja kvalitete usluga na višu razinu Rijeka plus, koji upravlja riječkim javnim parkiralištima i garažama, očistio parkiralište u Krešimirovoj ulici, a narednih dana u planu je čišćenje parkirališta Brajdica i Školjić kod bazena, kao i održavanje urednosti garaže u Ciottinoj ulici.

VIDEO DANA:

Podsjetimo, krajem rujna KD Čistoća, Grad Rijeka i TD Rijeka plus, koji upravlja riječkim javnim parkiralištima, poduzeli su veliku jesensku akciju čišćenja, u sklopu koje je tijekom desetak dana pokupljen nepropisno odložen otpad na području grada i posebno uređene zone dječjih igrališta, odmorišta, sportskih terena i parkirališta. Akcijom su očišćene i uređene zona na kojima neodgovorni pojedinci nepropisno odlažu krupni otpad i time nagrđuju izgled grada, ali i očišćena parkirališta kao prostori koji se vrlo intenzivno koriste.

No, Grad Rijeka zajedno sa komunalnim i trgovačkim društvima u svom vlasništvu ne brine o čistoći grada samo tijekom povremenih akcija, već se u održavanje urednosti javnih prometnih i zelenih površina ulažu kontinuirani napori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari