PRIJAVITE SE

Akcijski plan za mlade grada Rijeke održava online event za poslodavce o zapošljavanju mladih osoba s invaliditetom

Foto: Mateo Levak/Riportal

Dobrobiti zapošljavanja mladih osoba s invaliditetom glavna je tema online eventa koji će se održati u ponedjeljak, 14. prosinca 2020. godine u 10:00 sati u sklopu aktivnosti na Akcijskom planu za mlade grada Rijeke.

Online event pod nazivom “Poticaji pri zapošljavanju mladih osoba s invaliditetom” organiziraju Odjel za poduzetništvo Grada Rijeke u suradnji sa Zavodom za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom (ZOSI) te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Online event je aktivnost u sklopu Akcijskog plana za mlade grada Rijeke, a organizira se sa svrhom promicanja zapošljavanja mladih osoba s invaliditetom na području grada Rijeke. Namijenjen je svim zainteresiranim poslodavcima i ostalim dionicima kojima će se predstaviti sadašnje stanje mladih nezaposlenih osoba s invaliditetom u Primorsko-goranskoj županiji te rješenja, pozitivni učinci i dobrobiti koje poslodavci mogu ostvariti zapošljavanjem mladih osoba s invaliditetom.

Prijave za sudjelovanje su otvorene do 11. prosinca 2020., a dostavljaju se putem e-maila na adresu maja.kordic-sekulic@rijeka.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari