OVAJ VIKEND

Akustična svirka uz zalazak sunca: Ne propustite dvodnevni ‘Unplugged’ festival u Ičićima!

Za sve one željne opuštene ljetne svirke u akustičnim verzijama dok sunce tone za obronke Učke, a vi se još kupate na ičićanskoj plaži, Ićići su mjesto za Vas 04. te 05. srpnja 2024. godine!

Unplugged festival 2024 nastao 2017. godine doživjeti će, po prvi puta, svoje dvodnevno izdanje povodom 30.  godina osnutka Turističke zajednice mjesta Ičići. 

Festival zamišljen kao prilika da se ˝odspojite˝ od svakodnevice, kako volimo popularno reći, svake godine nastoji publici ponudit nešto novo i svježe da bi publici osim morskog osvježenja ponudio i ono glazbeno osvježenje u instrumentalnim ambijentalnim izvedbama. 

Četvrtak, 04. srpnja 2024. godine od 19 sati moći ćete uživati u unplugged taktovima The Mystic Rose Ensemble kvarteta koji će kao predgrupa izvoditi jazz skladbe u prekrasnom ambijentu Lučice Ičići. 

Poslastica večeri od 21 sat nastup je L´amour banda u njihovoj trio kombinaciji – gitara, conge i energični vokal. Prava unplugged svirka je zagarantirana! 

Dečki s 25 godina glazbenog iskustva drage su volje pristali biti dio 30. godišnjice osnutka Turističke zajednice mjesta Ičići te vjerujemo da će uspjeti publiku odspojiti od svakodnevnih briga i priuštiti nezaboravnu večer prvog dana Unplugged festivala.

Petak, 05. srpnja 2024. u Lučici Ičići, kao nastavak na prvi dan, donosi nastup Nicolas Kurelić tria s congama i 2 gitare izvodeći unplugged pop rock skladbe.

Završetak Unplugged festivala 2024 donosi glazbenu poslasticu večeri, od 21 sat u Lučici – nastupom popularnog hrvatskog sastava MERITAS! 

Talentirane glazbenice Anita Valo i Meri Jaman, dobitnice su mnogih nacionalnih glazbenih nagrada među kojima je i  nacionalna diskografska nagrada Porin u kategoriji vokalne suradnje s Massimom Savićem s kojim su nastupile na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije, ‘Dora 2004’.

Uživajte u unplugged izvedbama hitova kao što su: “Odjednom ti”, “Budim se”, “Umjesto isprike”, “Još jednom”, “Igra”, ali i novijih uspješnica poput: “Ova ljubav”, “Pričaj mi” i “Dok čekamo dan”.

Autorice glazbe svih svojih pjesma uz svoj prepoznatljiv stil i karakter vjerujemo da će Ičićima prenijeti predivni akustični doživljaj u toploj ljetnoj večeri.   

Dva dana zabave čekaju na Vas u Ičićima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari