"AJMO STAT NA LOPTU"

Ana Blečić Jelenović o slučaju ‘Three monkeys’: Ljudima je ugrožena egzistencija, a društvo sve stavlja pod tepih

O slučaju lokala ‘Three monkeys’ o kojem od jučer priča cijela Hrvatska nakon što je vlasnik u facebook statusu nepoželjnima proglasio sve HDZ-ovce, osvrnula se i kandidatkinja Liste za Rijeku za riječku gradonačelnicu Ana Blečić Jelenović.

“Vlasnike ne poznajem, nisam nikad ni bila tamo iako sam vidjela da se bore za svoj “prostor” kreativno i kao pravi poduzetnici, ne samo sada. Ljudima je očito dozlogrdilo postojanje dvostrukih mjerila pa su pokušavali mirno i kulturno na to skrenuti pozornost. A kad ih nitko nije čuo onda su se odlučili za status DA IH SE ČUJE! To mi je posve razumljivo i mislim da se ne radi ni o rasizmu niti segregaciji. Uostalom, kako je moguće nekome zabraniti ulaz ako je država zabranila ulaz svima? Žalosno je da te se čuti i vidjeti može samo nakon ovakvog istupa. I da bude svima jasno, PROMJENA je potrebna. Ja jedino tako čitam ovo njihovo nezadovoljstvo i ono je potpuno utemeljeno. Neka se dušebrižnici ne vade na govor mržnje, jer to rade svaki dan pod parolom slobode govora.

Ajmo više stat na loptu i rješavati stvari jednostavno i jasno. Ljudima je ugrožena egzistencija, a društvo sve stavlja pod tepih. Razumijem nezadovoljstvo i tražim rješenja, a ne krivca”, napisala je Blečić Jelenović u facebook statusu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari