PROJEKT IZAZVAO VELIKO ZANIMANJE JAVNOSTI

Video | ANKETA Što kažu Riječani o projektu novog Stadiona Kantrida? Svi imaju samo jedan san!

Ekipa Kanala Ri pitala je Riječane kako komentiraju projekt novog Stadiona Kantrida, gradnju hotela i nebodera na Kantridi

Ovo su odgovori:

ANA ČULE: Što god ako je dobro, sve mi se sviđa, a ako nije, tko me pita.

ŽELJKO: Super je i svaka čast ako to naprave. Biti će super, meni je jako drago. Tu sam rođen i jako me veseli

DIEGO MANDIĆ: Nemam riječi. Prezadovoljan sam, to je prekrasno i mislim da neće biti takav stadion na svijetu, kraj mora. Mi navijači sanjamo kada ćemo se vratiti na Kantridu. To mi je najveća želja, da to mogu doživjeti. Da se moja Rijeka vrati na Kantridu gdje joj je mjesto i navijači. Nema ljepšega stadiona na svijetu nego što je Kantrida. Nekome na internetu smetaju oni neboderi. Zašto bi im smetali? Mišković je lijepo rekao, investitor mora nešto zaraditi.

IVO HARMONIKAŠ Sinoć sam čuo za izgradnju stadiona i malo mi je drago. Ako je dosad bio četvrti najljepši na svijetu, sada će biti prvi najljepši na svijetu. U svakom slučaju, drago mi je i veseli me.

DARIO ZELIĆ: Čuo sam za izgradnju stadiona. Slabo to napreduje. Čekam da se to izgradi da bude lijepo. Vidim da su zadovoljni na Rujevici.

DRAGAN MAĐAREVIĆ: Baš sam se oduševio sa svime što sam vidio. Fan sam Rijeke i idem na sve utakmice pa bi onda još više volio da Rijeka dobije jedan dobar stadion.

DOMINIK KOLAK Čuo sam za izgradnju novog stadiona. Sviđa mi se. Projekt je odličan, stadion je stvarno lijep. Jedino što bi možda izmjenio na tome su oni neboderi, da se ipak očuva nekakav izvorni oblik Kantride kao što je i prije bilo. Sve u svemu, odlično izgleda.”

Anketu pripremila: Stella Ponte/Kanal Ri

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari