PLANIRATE LI SHOPPINGIRATI?

Video | ANKETA U riječkim trgovinama u tijeku su zimska sezonska sniženja. Cijene padaju i do 50 posto, evo što o tome kažu Riječanke i Riječani

Krenula je sezona zimskih sniženja u trgovinama. Više u videoprilogu!

U prosincu 2023. je započeo prvi krug sezonskih sniženja, a trajat će sve do kraja veljače. Počela su s dvojnim iskazivanjem cijena, a od 1. siječnja 2024. godine se cijene prikazuju samo u eurima.

Prošetali smo riječkim Korzom i bacili oko na izloge riječkih trgovina, sniženja se kreću čak do -70%.

“Uvijek se kupuju ti neki odjevni predmeti, fashion predmeti koji su možda neki klasici, tenisice, dobre torbe, jakne, kaputi… Zima nam nekako tek stiže, tako da je možda pravo vrijeme za uloviti komade iz zimske kolekcije.”, kaže Vanja Pletikosa Crnić, voditeljica marketinga trgovačkog centra

Od prvog dana nove godine trgovci više nemaju obavezu dvojnog iskazivanja cijena.

“Vjerujem da će trgovci sve novo, kolekcije koja bude dolazile, mijenjati cijene samo na euro. Ovo što je već sada dvojno iskazano ostat će s obzirom da je to zaista veliki obim posla za sve to odraditi.”, dodaje Vanja Pletikosa Crnić.

Cijene su znatno porasle a Hrvati su za ove blagdane potrošli čak 300 milijuna eura više nego lani.

Što o tome kažu kupci, pogledajte u video prilogu Kanala Ri.

Sezonska sniženja trajat će sve do kraja veljače.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari