HUMANITARNA AKCIJA 'ZA ANTONIJA'

Antonio Širola iz Kastva boluje od teške bolesti. Pomognimo mu u njegovoj borbi za zdravlje!

Antonio Širola, mladi Rukavčan koji živi u Kastvu boluje od multiple skleroze. Ima 30 godina, a bolest mu je dijagnosticirana kada je imao 21 godinu. Više u video prilogu!

“Osjetio sam slabost u desnoj ruci i desnoj nozi, izgubio vid na lijevo oko i kada se glasnije pričalo počelo mi je pištanje u uhu. Nakon toga sam dobio pulsne terapije kortikosteroidima i do 2016. je sve bilo u redu, no onda je krenulo pogoršanje. Dobio sam razne terapije kao aubagio, alemtuzumab, ocrevus i retuximab, ali bez obzira na to tonuo sam sve dublje i dublje.”, prepričao je Antonio svoje nedaće za Kanal Ri.

S obzirom da trenutna terapija pomaže jedino u smanjenju simptoma, rješenje vidi u liječenju u klinici Pirogov u Moskvi.

Upravo je stoga i pokrenuta humanitarna akcija “Za Antonija”. Do sada je prikupljeno 18 000€, a ostatak bi se trebao prikupiti do kraja veljače kako bi Antonio krenuo za Moskvu u potrazi za zdravljem.

Stoga se pozivaju svi ljudi dobre volje i dobra srca da se uključe u akciju i pomognu donacijom na IBAN: HR4924840081502030402.

Jer, kako i sam Antonio kaže “Vaše malo meni je sve!”.

Uključimo se i pomognimo svi!

Kontakt: Antonio Širola 091/ 60 25 131

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari