SRAMOTNO!

APEL SKIJAŠIMA NA PLATKU: “Na kameri se odlično vidi tko i kada radi nered!”

Foto: Pixell/Facebook-Caffe bar Sova

Rekordna sezona po broju posjetitelja na Platku, ogromne gužve i ”krkljanci” koji su se danima stvarali rezultirali su ograničenjem broja posjetitelja koje je uvedeno od petka, 8.siječnja

Tako naš Platak, u nikad restriktivnijim uvjetima skijaške sezone, izgleda življe no ikad. Ipak, ugostitelji koji još uvijek, sukladno mjerama Stožera, ne mogu raditi nailaze na nove probleme!

Foto: Facebook/Platak – Caffe bar Sova

Unatoč zatvorenim ugostiteljskim objektima na Platku, gosti se redovito raskomote na ”praznim” terasama koje svakodnevno ”nakrcaju” otpadcima hrane, pića i ostalim smećem koje je očigledno teško smjestiti u za to predviđene spremnike kojih na Platku ima napretek.

Foto: Facebook/Platak – Caffe bar Sova

O svemu se oglasio i ugostiteljski objekt čija je terasa ove dane očigledno dobila funkciju odlagališta smeća, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

S obzirom da odlukom stožera još uvijek ne možemo otvoriti, caffe bar Sova ovim putem moli sve posjetitelje Platka da se suzdrže od boravka na terasi objekta koja nije javna površina već privatni posjed a pogotovo od bacanja smeća i uništavanja imovine. Dvije vreće smeća danas samo od jučerašnje fešte pojedinaca. Na kameri se odlično vidi tko i kada radi nered. To je samo na terasi, a kada se otopi snijeg se tek vidi koje dijelove Platka “ljubitelji prirode” najčešće posjećuju. Hvala na pažnji!

S obzirom da odlukom stožera još uvijek ne možemo otvoriti, caffe bar Sova ovim putem moli sve posjetitelje Platka da se…

Objavljuje Platak – Caffe bar SovaČetvrtak, 7. siječnja 2021.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari