OD 8. LISTOPADA

Astronomski centar Rijeka donosi Svemirske avanture vikendom

Astronomski Centar Rijeka donosi uzbudljive vijest za sve ljubitelje Svemira i avantura! Od 8. listopada 2023. godine, Centar će proširiti svoje aktivnosti i raditi i nedjeljom kako bi pružio programe za djecu i roditelje.

Ovaj prilagođeni program namijenjen je svim uzrastima od najmlađih do najstarijih i osmišljen je kako bi pružio nezaboravno iskustvo u svijetu astronomije i Svemira. Naši stručni edukatori će voditi posjetitelje kroz uzbudljive svemirske avanture, istražujući tajanstvene planete, zvijezde i galaksije.

Od sada će također biti moguće organizirati rođendane u našem planetariju nedjeljom. Zamislite samo koliko će vaše dijete biti oduševljeno proslavom rođendana pod zvjezdanim nebom. S posebnim programima, interaktivnim prezentacijama i fascinantnim svemirskim pričama, vaša djeca će doživjeti zabavni rođendan.

Astronomski centar Rijeka pruža edukativna i zabavna iskustva za cijelu obitelj, a ova nova inicijativa omogućuje nam da to činimo čak i nedjeljom. Svi su pozvani pridružiti se Svemirskim Avanturama vikendom i zajedno s nama istražiti beskrajna prostranstva Svemira.

Za više informacija i rezervacije za rođendane, posjetite službenu web stranicu www.rijekasport.hr ili nas kontaktirajte telefonom na 051/455-700.

Redovni vikend program subotom i nedjeljom u listopadu:

SAT/DANSUBOTANEDJELJA
10,00 Film: Utrka do Zemlje (6+)  
11,00Live prezentacija: Safari Sunčevim sustavom (4+)Film: Dalje od Sunca (6+)
17,00Live przentacija: Do Mjeseca i dalje (6+)Film: Put u svijet dinosaura (6+)
18,00 Film: Dva mala komada stakla (8+)
19,00Live prezentacija: Astronovosti (8+)Film: Vibrato (10+)
20,30Zvjezdarnica (6+)   

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari