(AUDIO) RI-VAL Poslušajte novu pjesmu “Moj grad” posvećenu Rijeci! Imamo li novu riječku himnu?

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Riječki bend Ri-Val, sastavljen od protagonista riječke rock-scene objavio je novu pjesmu naziva Moj grad, posvećenu Rijeci, a nastalu uoči godine koja je za Rijeku izuzetno važna

Ri-Val ponovno se okupio nakon 22 godine, čime je, između ostalog, potvrdio status superbenda koji više od 30 godina svjedoči o zajedništvu riječke rock-scene u trenucima koji su važni za grad i regiju, ovoga puta to je trenutak u kojem Rijeku nosi titulu Europske prijestolnice kulture .

Nova pjesma Ri-Vala nosi tipičan riječki rock zvuk te pjeva o Rijeci, slobodnom i otvorenom gradu.

(FOTO, VIDEO) Legendarni superbend Ri-Val predstavio novu pjemu! “Moj grad” izvedena večeras na predstavljanju programa EPK 2020!

Glazbu i stihove pjesme potpisuje ‘dobri duh riječke rock-scene’ Vlado Simcich Vava, a autor aranžmana je Darko Terlević.

Nakon večerašnje premijerne izvedbe, pjesma Moj grad zaživjet će u radijskom eteru, a za nju će biti snimljen i video-spot, pod redateljskom palicom snimatelja i redatelja Radislava Jovanova Gonza koji će se premijerno prikazati u prosincu ove godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari