AUTOM NA KORZO: Gube li Grad Rijeka i policija “bitku” s bahatim vozačima?

Foto: Riječanin/čitatelj

Samo dan nakon objave teksta “Samo u Rijeci: Ne pomažu ni kamere ni prometni redari, a policija se time više ni ne bavi?!

koji se bavi problematikom nepropisnog, da ne kažemo bahatog parkiranja na Trgu 128. Brigade HV, dobili smo fotografiju još većeg “stručnjaka” koji je autom došao do same terase Kraša.

Naravno, ni on, kao ni oni iz spomenutog teksta, nisu kažnjeni. Pitamo se bi li bio uopće kažnjen da se kojim slučajem odlučio provozati po samom Korzu?!

Foto: čitatelj

Vozač Corse svojim parkiranjem izazvao potpuni kaos

VeĆ drugi dan objavili smo tekst o potpunom kaosu “Zbog ovog “stručnjaka”, prometni kolaps kod Tower centra” , ne samo oko Tower centra nego i na cesti D404. Naime, vozila koja su dolazila iz pravca središta grada nisu mogla skrenuti udesno prema Toweru u tunelu Pećine, pa je ubrzo kolona u tunelu bila poprilična.

Ali… kako uopće očekivati da će se netko ustručavati svoje vozilo parkirati ispod znaka “zabranjeno zaustavljanje i parkiranje”, ako se ne kažnjava ni parkiranje i vožnja u pješačkoj zoni.

Zanimljivi su i komentari ispod tekstova o bahatom parkiranju po našem gradu.

Gotovo polovica komentatora nalazi nekakvo opravdanje za ovakvo parkiranje, pa se tako u jučerašnjem slučaju moglo pročitati i da je potpuno normalno da se stvorila gužva “jer su blagdani”, zatim da je “kriv razglas u trgovačkom centru jer se nije pozvalo vozača da makne svoje vozilo” itd.

Čitatelj pomisli da te komentare možda piše vozač koji je izazvao kaos. Nalazit ćemo mi tako i dalje opravdanja za one bahate među nama, ali zato se Rijeka i neće pomaknuti prema uređenim gradovima.

Nalazit ćemo im opravdanja uvijek,  osim onda kada i sami u koloni vozila čekamo i po 45 minuta kako bi izašli iz garaže u Tower centru, što su brojni naši sugrađani iskusili  ove subote.

Sigurno ćemo opravdanje naći i za ovaj Passat danas parkiran na izlazu iz tunela. Npr., “bio je strašan pljusak” i “samo se sklonio” ili slično.

Foto: čitatelj

Zbog svega ovoga, dojma smo da Grad i policija gube bitku s bahatim vozačima!

Prometnih redara je na ulicama malo, a policije još manje. Nikad manje!

Policija možda misli da će nešto učiniti prometni redari, a ovi ne rade nedjeljom i blagdanima. A kako ne rade, opravdano misle da će nešto učiniti policija?!

I tako u krug…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari