BAKAR: Vikend bogat raznim događanjima u znaku velikog sajma cvijeća

Ovaj vikend u Margaretinom gradu mnoštvo je zanimljivih događaja koje nikako ne biste smjeli propustiti.

Turistička zajednica Grada Bakra podržala je akciju i pridružila se inicijativi kolektivne sadnje drveća „Zasadi drvo, ne budi panj“. U jutarnjim satima ovaj petak 25. listopada, uz pomoć učenika OŠ Bakar i Pomorske škole Bakar zasaditi će se sadnice kestena, masline i lagistremije u gradskom parku „Banj“ i na livadi iza OŠ Bakar.

Turistička zajednica Grada Bakra i Udruga cvjećara Ludbreg u subotu 26. listopada organiziraju prigodnu prodaju cvijeća povodom blagdana Svih Svetih. Udruga cvjećara Ludbreg poznata je širom Hrvatske po izuzetno kvalitetnim sadnicama, a u ponudi će biti raznih vrsta prigodnog cvijeća po pristupačnim cijenama. Sajam će se održati u Bakru u gradskom vrtu, pored zgrade Magistrata od 8 do 14 sati. Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam.

KUD Sloga Hreljin organizira „Večer Ivana Nina Načinovića“ i koncert u Domu kulture „Hreljin“ ovu subotu s početkom u 19 i 30 sati. U programu sudjeluju; ženska klapa „Luka“ i „Hreljin“, muška klapa „Škreljvo“ i “Tić“, te mješoviti pjevački zborovi „Cantores sancti Viti“, „Martin Matetić“ i „Sloga“.

Dobro nam došli,

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari