PROMOCIJA BALETA

Galerija | ‘Baletna razglednica’ oduševila Riječanke i Riječane

Nesvakidašnji događaj ugodno je iznenadio građanke i građane koji su se našli u prolazu kod Kazališta u subotu prijepodne

Baletni ansambl HNK Ivana pl. Zajca Riječankama i Riječanima, svojoj publici i onima koji će to tek postati, pripremio je isječak „Rossini cards“ iz baleta „Transparada“ čiju premijera se očekuje 1. listopada.

Naravno, prije svakog nastupa plesačice i plesači trebaju se zagrijati pomoću baletnih vježbi. Svoj je klas ansambl izveo na trgu ispred „Zajca“, a gledateljice i gledatelji oduševljeno su pljeskali kao da prate pravu kazališnu predstavu čime su razveselili umjetnice i umjetnike.

„Predivno je. Slučajno smo tu danas, kako je lijepo, baš vam hvala!“ rekli su iz publike.

„Uživam kad gledam tako mlade, lijepe i talentirane ljude!“

„Uživala sam, ma super je! Nikad nisam bila na baletu, mislim da je vrijeme da dođem, baš me privuklo!“

„Svidjelo mi se jako, nisam bio na predstavi još kod vas. Ovo je riječki balet? Odlični su. Zanima me program pa da nešto odaberem pogledati. Kad je prva predstava?“

„Imam baš glazbenu pretplatu. Volim balet i naš ansambl, namjerno sam ih danas došla pogledati.“

„Idem u baletnu školu na Vežici. Htjela bih raditi kod vas kad završim.“

„Začudan je bio stol kojeg ste postavili ispred Kazališta. Kasnije sam vidjela da je to iz predstave. Super su to izveli! Želim ih vidjeti i na pozornici, uzela sam si program.“, samo su neki od komentara prisutnih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari