BAŠ NITKO NIJE POGODIO: Tajnu šetača u plavom otkrili su organizatori neobične kampanje!

Malo koji Riječanin u zadnja dva tjedna negdje u gradu nije sreo „bluemana“, misterioznog šutljivca od glave do pete odjevenog u plavi triko koji je šutke nudio zagrljaje

Putem društvenih mreža nakon napisa na našem portalu OVDJE razmjenjivale su se mnogobrojne teorije, neke vjerojatnije a neke potpuno sumanute, no baš nitko nije uspio pogoditi o čemu je riječ.

Stoga su nam danas organizatori akcije, vjerojatno i ponosni na svoju malu „spačku“, otkrili o čemu je riječ:

„Blueman, odnosno čovjek u plavom kostimu koji se u zadnja dva tjedna pojavljivao u Rijeci ali i ostalim gradovima u Hrvatskoj te dijelio besplatne zagrljaje – volonter/i su AIESEC-a, najveće globalne volonterske organizacije mladih o kojoj smo nedavno pisali OVDJE.

AIESEC kroz volonterske i stručne razmjene želi aktivirati i razviti potencijale mladih kako bi se kroz to iskustvo mladi osvjestili i razvili toleranciju prema drugim kulturama, vjerama, rasama, nacionalnostima te seksualnoj orjentaciji.

U slučaju da ih zanima više mogu posjetiti facebook stranicu AIESEC Croatia: https://www.facebook.com/AIESEC.Croatia/?fref=ts

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari