Besplatna pravna pomoć u Rijeci u srijedu 15. siječnja

Foto: Ilustracija (Riječanin/Mateo Levak)

Udruga SOS Rijeka i u 2020. godini nastavlja s organiziranjem pružanja besplatne pravne pomoći u suradnji s Pravnom klinikom Pravnog fakulteta iz Zagreba

Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć dana 15. siječnja 2020. (srijeda) od 10:00 do 14:00 sati u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi Verdijeva 11.

Zainteresirani građani mole se da sa sobom ponesu svu relevantnu dokumentaciju, a više informacija mogu dobiti putem e-maila: pomoc@sos-rijeka.org, na broju telefona 051 211 888 ili mobitela 099 311 888 0.

Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima i svim građanima u potrebi, a neke od tema s kojima su nam građani/ke dolazili do sada su: ovrhe, ugovori o dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju, ugovori s teleoperaterima, imovinska pitanja, pitanja vezana uz prava radnika/ca i sl.

Također, podsjećamo da sve žrtve svih oblika nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku, u udruzi SOS Rijeka (nevezano uz posjet Pravne klinike).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari