BESPLATNA RADIONICA: Sve o fotografiji na „Utorku s penzićima“ u Centru tehničke kulture Rijeka

Kako se služiti fotoaparatom, složiti kompoziciju, prebaciti fotografije na računalo i još mnogo toga umirovljenici će moći saznati u utorak 31. siječnja u 11:00 sati u CTK Rijeka

U sklopu ciklusa predavanja Utorak s penzićima, svakog posljednjeg utorka u mjesecu umirovljenici u Centru tehničke kulture Rijeka imaju priliku poboljšati svoju digitalnu pismenost. U siječnju se na radionici Utorak s penzićima mogu pobliže baviti fotografijom.

Kako se služiti fotoaparatom, složiti kompoziciju, prebaciti fotografije na računalo i još mnogo toga umirovljenici će moći saznati u utorak 31. Siječnja od 11:00 sati u CTK Rijeka (Školjić 6, 1. kat).

Zainteresirani se na besplatnu radionicu trebaju prijaviti slanjem maila na imusanovic@ctk-rijeka.hr ili telefonski na +385 51 327 155.

Besplatna radionica se provodi u sklopu projekta Mudrošću protiv nasilja nad najmudrijima koji financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a zajednički provode CTK Rijeka, Centar za osnaživanje djece i odraslih – ELAN savjetovanje, CZSS Rijeka, Dom za starije i nemoćne osobe “Kantrida” Rijeka, Dom za starije osobe “Volosko” Opatija i SOS Rijeka – centar za nenasilje i toleranciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari