BEZ VEĆE MATERIJALNE ŠTETE: Iz Tower centra se ispričali posjetiteljima zbog eventualnih neugodnosti uslijed posljedica kišnog nevremena

Uslijed velikog kišnog nevremena u nedjelju 22. listopada predvečer došlo je do prodora vode na jednom dijelu 3. i 4. kata riječkog Tower centra

Kako nam javljaju iz menadžmenta tog velikog riječkog trgovačkog centra, službe Centra su u kratkom roku pristupile uklanjanju vode odnosno saniranju situaciju.

„Oko 18,30 sati u Tower centru došlo je do prekida opskrbe električnom energijom zbog kvara na postrojenjima uslijed čega su trgovine Tower centra ostale bez struje dok su hodnici centra cijelo vrijeme bili osvjetljeni“, stoji u pojašnjenju jučerašnjih događaja.

„Zbog nevremena i velikog broja automobila koji su napuštali Centar došlo je do prometne gužve na izlazu iz garaža i rotoru pored Centra na što nažalost nismo mogli utjecati. Jučer oko 20,30 sati vratila se struja, a od danas od 9 sati Centar nesmetano radi po uobičajenom radnom vremenu. U centru nije zabilježena veća materijalna šteta. Ispričavamo se svim posjetiteljima na čekanju kod izlaza i eventualnim neugodnostima.“, stoji u današnjem priopćenju menadžmenta riječkog Tower centra korisnicima i zainteresiranoj javnosti.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari