BOGAT ULOV

Galerija | BIG OM: Kod otoka Krka ulovljena tuna od 90 kilograma!

BIG OM ribolovno natjecanje i drugog ribolovnog dana donijelo je mnogo uzbuđenja i veličanstvenih ulova

Ekipe su tijekom dana prijavile čak 35 aktivnosti ‘na štapu’. Tek rijetke ribe su jučer pobjegle pa je većina prijava natjecateljima donijela bodove čime se situacija na vrhu tablice zakomplicirala i postala neizvjesna.

Najviše bodova posadama su donijele dvije ulovljene lampuge, luc i šest tuna. Sve su ribe zadovoljile propozicije što je potvrđeno javnim vaganjem.

Posada Marko ulovila je tunu dana tešku 90 kilograma!

Ipak, pobjednik drugog ribolovnog dana je posada BGFC MASS koja je ujedno preuzela i vodeće mjesto na talbici. Posada na čelu sa Sašom Apostolovskim na štapu je imala čak osam riba, a osim tune bodove im je donijela i jedna ulovljena lampuga.

Trenutačni poredak može dodatno zakomplicirati i značajno promijeniti samo jedan ulovljeni kapitalac. Prema riječima natjecatelja kapitalni primjerci su viđeni ovih dana i svaka ekipa se nada da će taj jedan biti baš njihov.

Večeras je na omišaljskoj rivi nakon javnog vaganja dnevnog ulova proglašenje pobjednika i svečano zatvaranje manifestacije uz svirku uživo i gastronomsku ponudu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari