NEVJEROJATNO! ILI NE?

Bizarno iskustvo Riječanke s dostavnom službom: ‘Dobila sam poziv od prodavačice da me paket čeka u pekari…’

Idi na originalni članak
Pixsell/Arhiva

‘Online shopping’, slanje paketa i naručivanje sve većeg broja raznovrsnih artikala iz cijelog svijeta zasigurno nikada nije bilo jednostavnije nego danas;

Oglas

Kako u cijelom svijetu, tako i u Hrvatskoj, sve veći broj dostavnih službi omogućuje nikada bržu dostavu ‘od vrata do vrata’, a veliki izbor različitih načina dostave i cjenika te praćenja narudžbi ubrzava i olakšava cijeli proces kojim gotovo sve možete obaviti iz udobnosti vlastitog doma.

Ipak, ni ovakve ‘transakcije’ ne prolaze bez problema; Na neke računamo, nekima progledamo kroz prste jer svi znamo da ”Tko radi – taj i griješi”, a neki su u najmanju ruku neprihvatljivi i – bizarni.

VIDEO DANA:

Od pojave različitih dostavnih službi koje svoje sjedište imaju i u Lijepoj našoj, nerijetko se događa da po društvenim mrežama pročitamo svakakva iskustva pojedinaca čiji su paketi završili u smeću, na drugom kraju države, u obližnjoj benzinskoj postaji, a nekad i -u pekari koje, čini se, pomalo postaju prave male poštanske radnje!

Naime, za oko nam je zapela nedavna pritužba korisnice jedne dostavne službe koja je po svoj paket morala ići u pekaru! Priča postaje još bizarnija kada dotična otkrije kako se u spomenutoj pekari nalazi još nekolicina paketa koji čekaju svoje vlasnike…

Objavu nezadovoljne korisnice (podaci poznati redakciji) prenosimo u cjelosti:

Naime, ako niste znali ili čuli još za to, dostavljači u zadnje vrijeme puštaju pakete u obližnjoj pekari.
Moja mama je dobila poziv od žene koja radi u pekari da je čeka paket koji stoji kod njih već dva dana, jer je dostavljač rekao kako je ovo malo mjesto pa će paket doći do nas, kao’ svi se znaju’.
Kada sam došla u PEKARU po paket, žena me je pitala da na koje je ime, jer da paketa ima više ?!?!?!?!?
Eto, zato plaćamo dostavu, da se dostavi u pekarnicu, a ne do vrata, usput si kupiš i kruh
.”
Exit mobile version