NA USLUZI GRAĐANIMA

Blagdansko radno vrijeme dežurnom telefonu Stožera civilne zaštite Grada Rijeke

Foto: Ilustracija

Od petka, 10. travnja do utorka, 14. travnja, tijekom uskrsnih blagdana, dežurni telefon Stožera civilne zaštite Grada Rijeke radit će u skraćenom vremenu, od 8.00 do 14. 00 sati 

Stožer civilne zaštite Grada Rijeke obavještava građane da će dežurni telefon 051 209 478 na koji građani mogu zatražiti sve informacije vezane uz izdavanje propusnica, tijekom uskrsnih blagdana, od 9. do 14. travnja 2020. godine, raditi skraćeno, u vremenu od 8.00 do 14.00 sati. 

Građani i dalje sva svoja pitanja u vezi funkcioniranja rada i života za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa mogu slati na elektroničku poštu  stozer.cz@rijeka.hr 

Vrijeme i načini izdavanja propusnica za građane Rijeke tijekom uskrsnih blagdana se ne mijenjaju. 

Podsjećamo, od 6. travnja 2020. godine građani propusnice mogu zatražiti putem sustava e-Propusnica koje vrijede maksimalno 14 dana, ovisno o razlogu zbog kojeg se izdaju.

E-Propusnice sustav dostupan je na adresi https://epropusnice.gov.hr, a građanima omogućuje slanje zahtjeva za izdavanje propusnica korištenjem usluga e-Građani i NIAS (Nacionalni identifikacijski i autentifikacijski sustav).

Eventualna pitanja u vezi s funkcionalnostima sustava e-Propusnice za građane mogu se uputiti službi za podršku: epropusnice@uprava.gov.hr (0-24 h) ili na telefon: 0800 8090 (pon-pet – 8 do 17 sati).

Građani koji ne mogu pristupiti sustavu korištenjem usluga e-Građani, propusnice mogu dobiti slanjem zahtjeva na Stožeru civilne zaštite Grada Rijeke putem e-maila propusnice.cz@rijeka.hr.

Potrebni podaci za izdavanje propusnice su:

  1. Ime i prezime
  2. OIB
  3. Adresa
  4. Mjesto u koje odlazite prilikom napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka
  5. Razlog napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka
  6. Datum napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka
  7. Datum povratka u mjesto prebivališta ili stalnoga boravka
  8. Ime, prezime i OIB osobe zbog koje napuštate mjesto prebivališta i stalnog boravka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari