“Boca Istine”, genijalni stand up show stiže u Rijeku!

Boca Istine, stand up show koji trese dvorane smijehom, u utorak 26. ožujka  dolazi u Rijeku, u HKD na Sušaku!

Istina je, trojica komičara iz Studio Smijeha, Tin Sedlar, Marko Dejanović te Goran Vinčić Vinča stižu u Rijeku! Jedan je Zagrepčanin, drugi je Slavonac, a treći Bosanac i do sada su nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina.

Također, istina je i da nijedan od njih trojice nije baš sasvim normalan, znaju se redovito osramotiti i nije ih sram o tome pričati na pozornici. U stand up show ‘Boca Istine’ ubacili su svoje najbolje fore, najzabavnije priče i dolaze u HKD na Sušaku da skupa s publikom zavrte tu bocu, pa nek istina krene, i nasmije!

Stand up show nosi ime ‘Boca Istine’ zato što svi komičari u ovom showu vole pričati stvari utemeljene na istini, a svaki pojedinačno pričat će o stvarima o kojima se drugi ne usude. Posebnost je u tome što na pozornici vlada kaos. Postoji plan, ali izričito je poželjno da se improvizira. Cilj komičara u ovom stand up-u je da svaku izvedbu učiniti jedinstvenom uz slobodu improvizacije koja se na pozornici događa.

Ovaj show imao je samo jedno premijerno predstavljanje, u Bjelovaru, koje je bilo rasprodano.

Pozivamo sve da u utorak 26.3. u 20.30 sati skupa s Tinom, Markom i Goranom zavrte tu bocu i dobre se zabave.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.hr – https://www.entrio.hr/event/rijeka-boca-istine-stand-up-comedy-show-6147

O KOMIČARIMA:

Tin Sedlar – Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.

Marko Dejanović #NapušenaPanda – Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

Goran Vinčić #Vinča – Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari