16. PROSINCA

Boris Štok zvijezda ovogodišnjeg božićnog gala koncerta u HKD-u na Sušaku. Na repertoaru i klasici Sinatre, Deana Martina…

HKD-ov božićni niz izvođača s riječkog područja nastavlja se s još jednim sjajnim glasom – na ovogodišnjem HKD-ovom gala božićnom koncertu u subotu 16. prosinca u 20 sati nastupa Boris Štok!

Na koncertu u HKD-u će uz prateći bend odsvirati presjek znanih pjesama svoje karijere, od Quasarra do danas, kao i uvijek uz puno plesa i dobre energije, a za ovu će priliku uz klavir izvesti i nekoliko klasika Sinatre, Chris Rea, Dean Martina… Najavljeni su i neki, za sada misteriozni, glazbeni gosti.

Boris Štok je autor, pjevač i tekstopisac. Svoj debitantski EP Puls predstavio je 2017., te iste godine biva nominiran za nagradu Porin kao najbolji novi izvođač. Na Porinu je nagrađen već sljedeće godine u kategoriji Najbolji album alternativne glazbe za svoj prvi samostalni dugosvirajući album Ispod kože, a nominaciju dobiva i zadrugi samostalni album Uvijek dio mene. U studenom 2022. izašao mu je i treći studijski album naziva 3, a s pjesmom Grijeh nastupio je na Izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, Dori 2023.

Suosnivač i dugogodišnji član višestruko nominirane i nagrađivane grupe Quasarr u kojoj djeluje kao autor tekstova, koautor glazbe i glavni vokal. Surađivao je s brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima, kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe: Josipom Lisac (Porin za najbolju vokalnu suradnju), Jadrankom Ivaniš Yayom, Meritas, jazz grupom Chui, s duom Mrle & Ivanka, Matijom Dedićem, Ante Gelom, Elvisom Stanićem, Henryem Radanovićem, grupom Rivers, Zoranom Predinom, grupom Nola, te brojnim drugima.

S Vedranom Križanom 2008. osniva projekt Manofon, te izdaje dva albuma Tv um i 2, a prvi singl Ovisnik, zvuk postaje hit godine na Otvorenom radiju i osvaja vrhove radio ljestvica.

Borisu je ove godine nastupio na Šibenskom festivalu šansone gdje je osvojio nagradu za najbolju interpretaciju s pjesmom Jesmo li jedini, a upravo mu je izašla pjesma Kao nekada u kojoj gostuje velika Tereza Kesovija.

Ulaznica po cijeni od €14 (105,49 kn) u pretprodaji ili €16 (120,56 kn) na dan koncerta uključuje i piće dobrodošlice destilerije Aura. Ulaznice je moguće kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od €0,85 za obradu transakcije.

Umirovljenici i studenti imaju pravo na 50% popusta na ulaznice, isključivo na blagajni HKD-a, a članovi HKD kluba na 20% popusta na svim prodajnim mjestima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari