!"JADRANSKA VRATA"

Božić je na kontejnerski terminal Brajdica stigao čak dva dana ranije!

Ove godine Božić je na kontejnerski terminal Brajdica, kojim upravljaju Jadranska vrata d.d. (AGCT), uranio čak dva dana

Naime, 23. prosinca ukrcali su na brod kontejner koji je obilježio dostignuće od 300.000 TEU u ovoj godini, prekretnicu te ujedno i novi rekord ostvarenog prometa u povijesti AGCT-a.

Kontejner, kojeg su nazvali „300K TEU“, na AGCT je stigao vlakom na redovnom željezničkom servisu iz središnje Europe, nakon čega je ukrcan na kontejnerski brod u redovnom prekooceanskom servisu koji direktno spaja sjeverni Jadran i Daleki istok.

Ovaj novi rekord dobiva još veće značenje kada se sagleda u kontekstu godine koja je iza nas, na svim poljima gospodarstva i života pogođene pandemijom virusa COVID 19.

Kako bi obilježili ovaj poseban trenutak u povijesti AGCT-a, cijeli tim se okupio za jednu zajedničku fotografiju netom prije ukrcaja „300K TEU“ kontejnera na brod.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views