BRAVO, DJEČACI! Niko, Ivan, Bartol, Dorijan i Karlo počistili svoj parkić na Vojaku

Idi na originalni članak

Dječaci su oboružani sredstvima za pranje i spužvicama samoinicijativno krenuli u čišćenje vrtuljka kojeg su „Nepristojni“ išarali sprejem

Oglas

Sve pohvale dječacima Niki, Ivanu, Bartolu, Dorijanu i Karlu! Dječaci su pomalo nesretni i ljutiti zbog neodgovornih korisnika – ili kako oni kažu “Nepristojnih” – krenuli u akciju čišnjenja svog parkiča na Vojaku kojeg mnogi tamošnji stanovnici kolokvijalno nazivaju i „parkićem kod Šegote“.

U svakodnevnim igrama u parku “Kod Šegote”, blizu Orijentova igrališta, dječake je zasmetalo što su drugi korisnici išarali sprejem vrtuljak, a ostavljanjem smeća iza sebe uništavaju park drugoj djeci. Junaci naše priče su itekako ekološki osviješteni, za razliku od nekih starijih korisnika parka, i u želji da sačuvaju svoj park urednim na zadovoljstvo svih korisnika, posve samoinicijativno, javljaju nam svjedoci, krenuli su u akciju čišćenja.

Od kuće su ponijeli sredstvo za pranje posuđa, spužvice i vodu (koje nema u parku) i tako oboružani bacili su se na posao čišćenja vrtuljka išaranog sprejem!

Počistili su koliko su mogli a potkraj su malo pomogli i roditelji koji mogu biti ponosni na svoju djecu koja su iskazala ovoliku brigu za okoliš!

Exit mobile version