PRVA SUP RADIONICA

BRAVO! Riječki umirovljenici na Kantridi pokazali zavidne sposobnosti na SUP dasci!

Foto: Facebook / SUPoljubac Rijeka

Umirovljenici iz Rijeke pokazali su izvanrednu hrabrost i spremnost na novi izazov sudjelovanjem u prvoj SUP radionici koju je organizirala SUP Academy u suradnji s Udrugom umirovljenika. Iako je mnoge možda iznenadilo, ovaj nekonvencionalni spoj generacija dokazao je da godine nisu prepreka za uživanje u ovom sportu.

Voditelj radionice priznao je početne sumnje u mogućnosti polaznika, ali ih je brzo razuvjerila hrabrost i odlučnost umirovljenika da se suoče s novim izazovom. “Većina njih je pokazala da su sposobni, unatoč predrasudama koje često prate starije osobe u ovakvim aktivnostima”, izjavio je supervizor.

Radionica je protekla u ugodnoj atmosferi, uz blago uzburkano more i povremeni vjetrić, pružajući umirovljenicima priliku da nauče osnove SUP-a. Bez obzira na izazove kao što su padovi i umor, sudionici su se zabavljali i smijali gotovo dva sata, stvarajući trajna prijateljstva i planove za buduće susrete.

Radionica je završila uz zajedničko slikanje i oproštaj uz obećanje ponovnog susreta..

Ovaj događaj nije samo promijenio percepciju o SUP-u među starijom populacijom, već je i potaknuo razmišljanje o važnosti otvorenosti i spremnosti za nove izazove u svim dobnim skupinama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari