ZA SVAKU POHVALU

Video | BRAVO! Učenici uredili zajedničko dvorište Srednje talijanske škole i OŠ Dolac

Veselje u školskom dvorištu Srednje talijanske škole i Osnovne škole Dolac. Razlog je uređenje tog zajedničkog prostora.

“Odlučili smo napraviti jedan prostor gdje se djeca mogu igrati, zabavljati, jer tu oko škole nije bilo mjesta. Sada se i djeca iz OŠ Dolac mogu tu družiti i organizirati slobodno vrijeme kad nemaju nastavu”, rekla je Ivona, učenica Srednje talijanske škole.

“To je jedna prekrasna inicijativa da učenici ponajprije osvijeste koje su potrebe naše lokalne zajednice i oni su zapravo sve ovo sami napravili. Odlučili su osmisliti i napraviti baš blizu naše škole jedan park u kojem bi se sva djeca osjećala ugodno i to uz razne igre”, kazala je nastavnica Katarina Ban.

Cijela priča dio je projekta Udruge Smart, LAB – Locally across borders koja mladima daje priliku da promijene svoje okruženje, kao i priliku da putuju u inozemstvo i upoznaju svoje vršnjake iz Italije i Poljske, javlja Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari